Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Spektakularnom modnom revijom škola Callegari proslavila 20. rođendan

Proslavili uspješan završetak svojeg školovanja

Povodom 20. obljetnice škole Callegari, u ugodnom ambijentu Hemingway bara u Splitu, ove je subote održana  spektakularna modna revija kojom su diplomanti škole Callegari – talijanske škole mode i dizajna iz Zagreba, Rijeke i Splita proslavili rođendan škole ali i uspješan završetak svojeg školovanja.

4

Kreativne i  maštovite kreacije namijenjene djevojkama i ženama koje žele izgledati mladoliko, moderno i atraktivno  pokazale su svu raskoš talenta Callegarijevih modelistica,  modnih stilistica i kreatorica pred kojima je sigurno blistava karijera.

3a

Modne kreacije pronijele su pistom splitske manekenke čiju su ljepotu istaknule frizure  i originalni make up za koje su zaslužni frizerski salon KinKin, kozmetička kuća Kryoline koja je kozmetičkim proizvodima sponzorirala reviju i nadasve spretne ruke Callegarijevih polaznika programa za visažiste.

1

Zdravstveni razlozi spriječili su Marijanu Batinić da bude domaćica večeri pa je tužna,  pozdravivši prisutne, mikrofon predala kolegici Ani Gruici  koja je odmah šarmom i simpatičnošću osvojila publiku u kojoj nije nedostajalo poznatih lica.  Mlade dizajnere došli su podržati Ksenija Prohaska, Tamara Bombardelli, Rafaela Franić i Horvat Čagalj.

2

Po završetku revije  polaznicima su uručene diplome kojima je pjesmom čestitao poseban gost večeri, splitski pjevač Luka Nižetić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Bez pogovora, tehnologija je postala sastavni dio našeg života pa su samim time i tehnološki proizvodi poput televizora dizajnom svake godine sve bolji, zanimljiviji...

Moj dom

Adaptacija doma zahtjeva puno vremena i truda, no kvalitetno napravljen plan i nacrt, osigurava dom iz snova.

Gastronomija

Već jedno desetljeće Uje Oil Bar nezaobilazna je stanica i sinonim za guštanje u izvornoj dalmatinskoj spizi. Ovaj čuveni splitski restoran puno je više...

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.