Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Spektakularnom modnom revijom škola Callegari proslavila 20. rođendan

Proslavili uspješan završetak svojeg školovanja

Povodom 20. obljetnice škole Callegari, u ugodnom ambijentu Hemingway bara u Splitu, ove je subote održana  spektakularna modna revija kojom su diplomanti škole Callegari – talijanske škole mode i dizajna iz Zagreba, Rijeke i Splita proslavili rođendan škole ali i uspješan završetak svojeg školovanja.

4

Kreativne i  maštovite kreacije namijenjene djevojkama i ženama koje žele izgledati mladoliko, moderno i atraktivno  pokazale su svu raskoš talenta Callegarijevih modelistica,  modnih stilistica i kreatorica pred kojima je sigurno blistava karijera.

3a

Modne kreacije pronijele su pistom splitske manekenke čiju su ljepotu istaknule frizure  i originalni make up za koje su zaslužni frizerski salon KinKin, kozmetička kuća Kryoline koja je kozmetičkim proizvodima sponzorirala reviju i nadasve spretne ruke Callegarijevih polaznika programa za visažiste.

1

Zdravstveni razlozi spriječili su Marijanu Batinić da bude domaćica večeri pa je tužna,  pozdravivši prisutne, mikrofon predala kolegici Ani Gruici  koja je odmah šarmom i simpatičnošću osvojila publiku u kojoj nije nedostajalo poznatih lica.  Mlade dizajnere došli su podržati Ksenija Prohaska, Tamara Bombardelli, Rafaela Franić i Horvat Čagalj.

2

Po završetku revije  polaznicima su uručene diplome kojima je pjesmom čestitao poseban gost večeri, splitski pjevač Luka Nižetić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Gastronomija

Unazad dvije godine, splitski restoran Allora (p)ostao je nezaobilazno odredište za sve one koji žele prigristi ukusan zalogaj uz piće, doći na finu romantičnu...

Zanimljivosti

Ideje, savjeti, inspiracija, prijedlozi atraktivnih rješenja za uređenje doma koji prate aktualne trendove, samo su dio opsežnog i inspirativnog sadržaja novog, zimskog izdanja magazina...

Dizajn

Sandro Užila jedan je od najtalentiranijih mladih dizajnera, dolazi iz Pule, a s tek navršenih 30 godina može se pohvaliti zavidnom listom vrhunskih projekata...

Dizajn

Bilo da dajete prednost jednostavnom skandinavskom stilu, razigranom boho ili ugodnom Provence, pravi odabir tekstila ključan je za interijer.

Advertisement