Gastronomija

Sting je angažirani gastronom

U srcu Toskane pjevač proizvodi vino, maslinovo ulje i med.
Skladatelj, pjevač, autor, glumac i aktivist Sting, od nedavno se bavi i sasvim drugačijim hobijem. U talijanskoj Toskani, Sting i Trudie Styler pod imenom Il Palagio proizvode vino, maslinovo ulje i med. Proizvodi su trenutno dostupni samo kupcima u Velikoj Britaniji i online.

Villa Il Palagio elegantno se smjestila na vrhu brežuljka, s pogledom na toskansku okolicu. Il Palagio ima povijest koja seže još u 1700. godinu. Stingu i Trudie prvi put je zapela za oko 1999. kada je bila prilično zapuštena i oronula. S ljubavlju su obnovili kuću i zemljište i imanju vratili nekadašnju ljepotu i slavu.

Vina iz grožđa koje je sazrilo pod toskanskim suncem nose elegantna i simbolična imena: Sister Moon, When We Dance, Casino delle vie. Čisto i ukusno ulje se dobiva iz stogodišnjih maslina koje se svake godine ručno beru. Dostupne su razne vrste meda svaki sa svojim posebnim okusom i cvjetnom notom koju mu daju slavna duga i sunčana toskanska ljeta.



Il Palagio se danas ističe svojom karakterističnom proizvodnjom. Osim proizvodnje vina, meda i maslinovog ulja, plan Stinga i Trudie je otvoriti farmu i trgovinu u kojoj će biti dostupno sve proizvedeno i uzgojeno na imanju, uključujući svježe povrće i voće te lokalne salame. Uskoro će se i ovi autohtoni Palagio proizvodi moći naručiti online – izravno iz srca Toskane do vaših vrata.



Miljenik hrvatske publike – Sting, zajedno sa svojim bendom dolazi u Zagreb, 27. lipnja 2012. kako bi izveo svoje proslavljene hitove, u svom originalnom, rockerskom izdanju. Njegov peti dolazak u Hrvatsku pokazuje kako je naša publika zaslužila punu pažnju ovog naočitog izvođača.



Svoju 25 godina dugu samostalnu karijeru proslavit će i sa svojim hrvatskim fanovima uz svoje najveće hitove. Za razliku od prošlog puta, kada je oduševio u svom novom ruhu s orkestrom, ovoga puta dolazi kao roker – upravo onako kako mu i najbolje pristaje.

Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online. Cijene ulaznica su: parter 300 kn, tribina dolje 360 kn i loža 640 kn. Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate, dok članovi Fan kluba Adria Entertainment ostvaruju posebne pogodnosti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Za one koji se često bude noću, uzimanje žličice meda prije spavanja je dobra opcija za održavanje tijela opuštenim tijekom cijele noći.

Gastronomija

Zdrav i dug život zahvaljujući kombiniranju boja u prehrani.

Gastronomija

Zadnji mjesec u godini najveći dio vremena provodimo u odličnim društvima, s dragim prijateljima, a novogodišnja noć vrhunac je takvih druženja.

Gastronomija

U nastavku teksta doznaj neke od originalnih, inovativnih i uzbudljivih destinacija koje nude gastro iskustvo za pamćenje.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version