Sting je angažirani gastronom

Skladatelj, pjevač, autor, glumac i aktivist Sting, od nedavno se bavi i sasvim drugačijim hobijem. U talijanskoj Toskani, Sting i Trudie Styler pod imenom Il Palagio proizvode vino, maslinovo ulje i med. Proizvodi su trenutno dostupni samo kupcima u Velikoj Britaniji i online.

Villa Il Palagio elegantno se smjestila na vrhu brežuljka, s pogledom na toskansku okolicu. Il Palagio ima povijest koja seže još u 1700. godinu. Stingu i Trudie prvi put je zapela za oko 1999. kada je bila prilično zapuštena i oronula. S ljubavlju su obnovili kuću i zemljište i imanju vratili nekadašnju ljepotu i slavu.

Vina iz grožđa koje je sazrilo pod toskanskim suncem nose elegantna i simbolična imena: Sister Moon, When We Dance, Casino delle vie. Čisto i ukusno ulje se dobiva iz stogodišnjih maslina koje se svake godine ručno beru. Dostupne su razne vrste meda svaki sa svojim posebnim okusom i cvjetnom notom koju mu daju slavna duga i sunčana toskanska ljeta.

Il Palagio se danas ističe svojom karakterističnom proizvodnjom. Osim proizvodnje vina, meda i maslinovog ulja, plan Stinga i Trudie je otvoriti farmu i trgovinu u kojoj će biti dostupno sve proizvedeno i uzgojeno na imanju, uključujući svježe povrće i voće te lokalne salame. Uskoro će se i ovi autohtoni Palagio proizvodi moći naručiti online – izravno iz srca Toskane do vaših vrata.

Miljenik hrvatske publike – Sting, zajedno sa svojim bendom dolazi u Zagreb, 27. lipnja 2012. kako bi izveo svoje proslavljene hitove, u svom originalnom, rockerskom izdanju. Njegov peti dolazak u Hrvatsku pokazuje kako je naša publika zaslužila punu pažnju ovog naočitog izvođača.

Svoju 25 godina dugu samostalnu karijeru proslavit će i sa svojim hrvatskim fanovima uz svoje najveće hitove. Za razliku od prošlog puta, kada je oduševio u svom novom ruhu s orkestrom, ovoga puta dolazi kao roker – upravo onako kako mu i najbolje pristaje.

Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online. Cijene ulaznica su: parter 300 kn, tribina dolje 360 kn i loža 640 kn. Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate, dok članovi Fan kluba Adria Entertainment ostvaruju posebne pogodnosti.