Obitelj

Svadbena slavlja jeftinija u Hercegovini

‘Stolica’ u Hercegovini stoji tek 18 eura

Svadbe su s godinama postale ‘skup sport’, a kako bi doskočili basnoslovnim svadbenim ciframa, Hrvati su odlučili slavlja organizirati u Hercegovini.

Parovi koji brak sklapaju u Hrvatskoj sve češće svadbena slavlja odlučuju organizirati na području Hercegovine, a tamošnji ugostitelji već imaju poteškoća odgovoriti brojnim zahtjevima takvih gostiju jer nemaju slobodnih termina, prenosi sarajevski ‘Dnevni avaz’.

Najnoviji trend rezultat je čiste računice po kojoj se u susjednoj državi za proslavu jednog od najsretnijih dana u životu može proći jeftinije i za deset tisuća eura u usporedbi s istim uslugama u Hrvatskoj.

‘Sve im se isplatilo jer je kod nas jeftinije. Pođimo samo od stolice koja kod nas košta 18, a kod njih u Hrvatskoj oko 65 eura. Za jednu noć uštede i do 20 tisuća konvertibilnih maraka (10 tisuća eura)’, kazao je Ivan Bešlić iz jednog svadbenog salona kod Posušja.

Tamo je nedavno svadbenu proslavu upriličio par iz Varaždina, a s njima su stigli rodbina i prijatelji za čiji je prijevoz trebalo čak šest autobusa.

Unatoč komplikacijama vezanim za prijevoz gostiju Hrvati ne posustaju. Sve veća potražnja za ovakvom vrstom turističke ponude zbog ograničenih je kapaciteta u Hercegovini već dovela i do prebukiranosti.

Neki su svadbeni saloni već rezervirani do sredine 2015. godine pa se sada svadbena veselja u Hercegovini, osim subotom, sve češće organiziraju i petkom. Čini se da ljubav može pobijediti sve pa i recesiju koja nema milosti niti prema zaljubljenima.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Duh i tijelo

U pokušavanju razbijanja tabua vezanih za muško zdravlje kao i mentalno zdravlje općenito, o kojima smo u zadnje vrijeme puno pisali, došlo je vrijeme...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version