Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Svadbena slavlja jeftinija u Hercegovini

‘Stolica’ u Hercegovini stoji tek 18 eura

Svadbe su s godinama postale ‘skup sport’, a kako bi doskočili basnoslovnim svadbenim ciframa, Hrvati su odlučili slavlja organizirati u Hercegovini.

Parovi koji brak sklapaju u Hrvatskoj sve češće svadbena slavlja odlučuju organizirati na području Hercegovine, a tamošnji ugostitelji već imaju poteškoća odgovoriti brojnim zahtjevima takvih gostiju jer nemaju slobodnih termina, prenosi sarajevski ‘Dnevni avaz’.

vjencanje tekstNajnoviji trend rezultat je čiste računice po kojoj se u susjednoj državi za proslavu jednog od najsretnijih dana u životu može proći jeftinije i za deset tisuća eura u usporedbi s istim uslugama u Hrvatskoj.

‘Sve im se isplatilo jer je kod nas jeftinije. Pođimo samo od stolice koja kod nas košta 18, a kod njih u Hrvatskoj oko 65 eura. Za jednu noć uštede i do 20 tisuća konvertibilnih maraka (10 tisuća eura)’, kazao je Ivan Bešlić iz jednog svadbenog salona kod Posušja.

Tamo je nedavno svadbenu proslavu upriličio par iz Varaždina, a s njima su stigli rodbina i prijatelji za čiji je prijevoz trebalo čak šest autobusa.

vjencanje lijevo 2Unatoč komplikacijama vezanim za prijevoz gostiju Hrvati ne posustaju. Sve veća potražnja za ovakvom vrstom turističke ponude zbog ograničenih je kapaciteta u Hercegovini već dovela i do prebukiranosti.

Neki su svadbeni saloni već rezervirani do sredine 2015. godine pa se sada svadbena veselja u Hercegovini, osim subotom, sve češće organiziraju i petkom. Čini se da ljubav može pobijediti sve pa i recesiju koja nema milosti niti prema zaljubljenima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Putovanja

U nastavku teksta, donosimo vam nekoliko izvrsnih prijedloga, za idealan zimski provod u Zagorju i Međimurju.

Dobar posao

Kolika je cijena besplatnoga?

Obitelj

Kako pokloniti lijepe i korisne darove, a izbjeći prekomjernu potrošnju za koju nemamo pokriće?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.