Duh i tijelo

Sve u 99 kalorija

Uz Spiru-tein mršavite ukusno, a pomoći će vam pri održavanju tjelesne težine.
Spiru-tein, originalni Natures Plus proizvod, namijenjen je svima koji žive brzim urbanim tempom, pa ponekad nemaju dovoljno vremena za pripremu zdravog i konkretnog obroka bogatog hranjivim tvarima.

– Ovaj proizvod uvjerljivo se nalazi na prvom mjestu po prodaji u SAD što dovoljno govori o kvaliteti. Na svjetskom tržištu prisutan je već dvadesetak godina i popularnost mu je u stalnom porastu, rekao nam je Branimir Dolebašić iz tvrtke Medikor, koja je ekskluzivni distributer u Hrvatskoj.

Čokolada s 99 kalorija

U samo 99 kalorija Spiru-tein sadrži sve organizmu potrebne vitamine, minerale, vlakna, probavne enzime, antioksidanse, proteine dobivene iz najkvalitetnije soje bez GMO-a te algu spirulinu koja je najbogatiji izvor beta karotena među cjelovitim namirnicama.

Popularnosti Spiru-teina pridonosi i njegov osobito ukusan, bogat i kremast okus. Na hrvatskom je tržištu dostupan u sedam različitih okusa, a to su čokolada, cappuccino, višnja, borovnica, vanilija, banana i trešnja-čokolada.

– Ono što Spiru-tein razlikuje od sličnih proizvoda na tržištu je široka paleta okusa te vrhunska uspješnost i djelotvornost. Njegova najveća prednost je što je lagan za probavu, a istovremeno je kompletan obrok sa svim potrebnim sastojcima, objašnjava Branimir Dolebašić.

Potpuni obrok

Spiru-tein se preporučuje osobama na redukcijskoj dijeti, sportašima nakon napornog treninga, osobama s problemom pothranjenosti i vegetarijancima.

– Vegetarijancima je, kako ne jedu mesu, bitno planiranje obroka. Kako današnji ritam života ponekad ne dopušta pripremu i planiranje, s ovim proizvodom vegetarijanci mogu nadoknaditi sastojke koji su izostali iz njihovog uobičajenog obroka, kaže Dolebašić.

Spiru-tein možete kupiti u svim ljekarnama, biljnim drogerijama i dućanima sa zdravom hranom po cijeni od 199 kuna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Sindrom policističnih jajnika ili skraćeno PCOS (engl. policystic ovary syndrome) čest je zdravstveni poremećaj u žena reproduktivne dobi.

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Savjeti stručnjaka

Termogeni učinak hrane sličan je učinku koji na tijelo ima fizička aktivnost.

Suncokreti na oblacima

Često mi kažu: „Uh, komotna si...“ Odgovor je uvijek isti. Da, jesam, komotna sam jer mi se može, jer si to želim...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version