Trendovi

Svi natrag u šezdesete!

Modni trendovi za jesen 2010.
Jesen 2010. godine će, najviše zahvaljujući genijalnoj Miucciji Pradi, proteći u duhu romantičnih 60-ih godina prošlog stoljeća.





Miu Miu: povratak u 60-e

Tko zna koji po redu povratak u romantične 60-e godine prošlog stoljeća u sezoni jesen/zima 2010/2011. dolazi na krilima ikone talijanske mode, Miuccie Prade. Genijalna dizajnerica je na revijama svojih brandova Prada i Miu Miu još jednom pokazala svu raskoš svog talenta i povela nas na uzbudljivi put u prošlost. Obline, pundže i volančići su ponovno IN, vraćaju se neke zaboravljene proporcije!



Mačkaste Pradine naočale odlična su prilika za bijeg od stereotipnih Ray-Banovih avijatorica koje viđamo na svakom koraku, a uzbudljive – cvjetnim detaljima ukrašene – haljine i torbe marke Miu Miu odvest će vas u neku zaboravljenu dimenziju mode – tako čednu, a tako uzbudljivu! Eleganciju 60-ih donosi nam i Rochas u vidu fascinantnih sandala utopljenih u Swarovski kristale.





Cromoda.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Koji su sljedeći modni trendovi i što ćemo viđati tijekom nadolazećih toplih i sunčanih mjeseci?

Fashion report

Upravo njih je dobro promotrila i sumirala u ovu priču stilistica Alma Premerl Zoko koja je prateći FWM uživala u činjenici kako su Milanske...

Moda

Cipele iz vaših snova mogu postati stvarnost

Događanja

Stiže jesen, bliže nam se 10. Dani vjenčanja

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version