Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Svi natrag u šezdesete!

Modni trendovi za jesen 2010.

Jesen 2010. godine će, najviše zahvaljujući genijalnoj Miucciji Pradi, proteći u duhu romantičnih 60-ih godina prošlog stoljeća.

Miu Miu: povratak u 60-e

Tko zna koji po redu povratak u romantične 60-e godine prošlog stoljeća u sezoni jesen/zima 2010/2011. dolazi na krilima ikone talijanske mode, Miuccie Prade. Genijalna dizajnerica je na revijama svojih brandova Prada i Miu Miu još jednom pokazala svu raskoš svog talenta i povela nas na uzbudljivi put u prošlost. Obline, pundže i volančići su ponovno IN, vraćaju se neke zaboravljene proporcije!Mačkaste Pradine naočale odlična su prilika za bijeg od stereotipnih Ray-Banovih avijatorica koje viđamo na svakom koraku, a uzbudljive – cvjetnim detaljima ukrašene – haljine i torbe marke Miu Miu odvest će vas u neku zaboravljenu dimenziju mode – tako čednu, a tako uzbudljivu! Eleganciju 60-ih donosi nam i Rochas u vidu fascinantnih sandala utopljenih u Swarovski kristale.

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Koji su sljedeći modni trendovi i što ćemo viđati tijekom nadolazećih toplih i sunčanih mjeseci?

Fashion report

Upravo njih je dobro promotrila i sumirala u ovu priču stilistica Alma Premerl Zoko koja je prateći FWM uživala u činjenici kako su Milanske...

Moda

Cipele iz vaših snova mogu postati stvarnost

Događanja

Stiže jesen, bliže nam se 10. Dani vjenčanja

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.