Beauty report

Svježa kozmetika protiv umora

Nova Skin.Ergetic linija iz Biotherma.
Nova Skin.Ergetic linija iz Biotherma za njegu kože namijenjena je suvremenoj ženi koja se uspješno nosi s tisuću svakodnevnih obaveza, a jedini neprijatelj joj je umor. Skin.Ergetic predstavlja moć prirode u borbi protiv znakova umora jer sadrži jedinstvenu kombinaciju svježih aktivnih sastojaka, a jedinstvenost koncepta "svježe kozmetike" je aktivacija sastojaka tek prije prve upotrebe.

Skin.Ergetic je sveobuhvatni program njege s antioksidativnim i hidratantnim djelovanjem koji se sastoji od tri proizvoda:

Serum

Tehnologija koja se veže za svježu kozmetiku optimizira učinkovitost aktivnih sastojaka aktivacijom u posljednjem trenu uz pomoć Skin.Ergetic seruma. Ovaj proizvod namijenjen borbi protiv znakova umora sadrži jedinstvenu kombinaciju:
1. Ekstrakt brokule potiče rad obrambenih mehanizama stanica i dovodi ih u stanje „pripravnosti“ u svrhu unaprijeđene reakcije na agresiju.
2. Stanice izdvojene iz jabuka potiču stanični metabolizam
3. Ekstrakt soje potiče stvaranje stanične energije, odnosno potpomaže njezino stvaranje u stanicama potičući rad mitohondrija i sintezu ATP-a
Cijena proizvoda:  463 kn

Anti Ox – dnevna njega s antioksidativnim i hidratantnim djelovanjem

Ova "energetska bomba“, koja najbolje djeluje u kombinaciji sa stanicama jabuke i ekstraktom soje iz seruma, sadrži:
1. Likopen iz rajčica koji ima antioksidativni učinak na vanjske agresije. Blokira ulazak slobodnih radikala na membranama.
2. Polifenole iz grožđa i naranče koji imaju antioksidativni učinak na slobodne radikale koje tijelo proizvodi.
3. Neohesperidine iz seviljskih (kiselih) naranči koji imaju antioksidativno djelovanje u svim dijelovima stanice: jezgri, membrani i citoplazmi.
Cijena proizvoda: 396 kn

Detox – intenzivna noćna hidratantna njega za obnovu kože

Ova krema sadrži 5 aktivnih sastojaka iz čaja i biljnih korijena u umirujućoj kremi za blistav i čist jutarnji ten. Skin.Ergetic Night kombinira ekstrakte čaja i veprine, čija svojstva potiču mikrocirkulaciju i potpomažu uklanjanje toksina* iz kože. Lipidni ekstrakt iz heljdinog voska odabran je zbog umirujućih i njegujućih svojstava ključnih za obnovu tijekom noći. 
Cijena proizvoda: 396 kn

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Duh i tijelo

Potrebe za magnezijem se povećavaju tijekom rasta, trudnoće ili dojenja.

Zanimljivosti

Dr. Grandel GrandeMag magnezij i AminoGran Immun brz i učinkovit duo protiv posljedica ljetnog umora i iscrpljenosti.

Savjeti i preporuke

Uz podršku Biotherma, i Vi imate priliku sudjelovati u očuvanju Jadranskog mora.

Duh i tijelo

Istraživanja su pokazala da konzumiranje trešanja može pomoći u sprečavanju srčanih bolesti i raka, te ublažiti bolove i poboljšati zdravlje kostiju.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version