Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Svježa kozmetika protiv umora

Nova Skin.Ergetic linija iz Biotherma.

Nova Skin.Ergetic linija iz Biotherma za njegu kože namijenjena je suvremenoj ženi koja se uspješno nosi s tisuću svakodnevnih obaveza, a jedini neprijatelj joj je umor. Skin.Ergetic predstavlja moć prirode u borbi protiv znakova umora jer sadrži jedinstvenu kombinaciju svježih aktivnih sastojaka, a jedinstvenost koncepta "svježe kozmetike" je aktivacija sastojaka tek prije prve upotrebe.

Skin.Ergetic je sveobuhvatni program njege s antioksidativnim i hidratantnim djelovanjem koji se sastoji od tri proizvoda:

Serum

Tehnologija koja se veže za svježu kozmetiku optimizira učinkovitost aktivnih sastojaka aktivacijom u posljednjem trenu uz pomoć Skin.Ergetic seruma. Ovaj proizvod namijenjen borbi protiv znakova umora sadrži jedinstvenu kombinaciju:
1. Ekstrakt brokule potiče rad obrambenih mehanizama stanica i dovodi ih u stanje „pripravnosti“ u svrhu unaprijeđene reakcije na agresiju.
2. Stanice izdvojene iz jabuka potiču stanični metabolizam
3. Ekstrakt soje potiče stvaranje stanične energije, odnosno potpomaže njezino stvaranje u stanicama potičući rad mitohondrija i sintezu ATP-a
Cijena proizvoda:  463 kn

Anti Ox – dnevna njega s antioksidativnim i hidratantnim djelovanjem

Ova "energetska bomba“, koja najbolje djeluje u kombinaciji sa stanicama jabuke i ekstraktom soje iz seruma, sadrži:
1. Likopen iz rajčica koji ima antioksidativni učinak na vanjske agresije. Blokira ulazak slobodnih radikala na membranama.
2. Polifenole iz grožđa i naranče koji imaju antioksidativni učinak na slobodne radikale koje tijelo proizvodi.
3. Neohesperidine iz seviljskih (kiselih) naranči koji imaju antioksidativno djelovanje u svim dijelovima stanice: jezgri, membrani i citoplazmi.
Cijena proizvoda: 396 kn

Detox – intenzivna noćna hidratantna njega za obnovu kože

Ova krema sadrži 5 aktivnih sastojaka iz čaja i biljnih korijena u umirujućoj kremi za blistav i čist jutarnji ten. Skin.Ergetic Night kombinira ekstrakte čaja i veprine, čija svojstva potiču mikrocirkulaciju i potpomažu uklanjanje toksina* iz kože. Lipidni ekstrakt iz heljdinog voska odabran je zbog umirujućih i njegujućih svojstava ključnih za obnovu tijekom noći. 
Cijena proizvoda: 396 kn

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Dobar posao

Samom inovacijom uspješno je proizveden najkvalitetniji pčelinji otrov na svijetu, a u našoj redakciji smo ga imali čast isprobati u proizvodima BeeVenom touch.

Darivanje

Avonov ekskluzivan i inovativan sastojak Protinol™ nositelj je svjetski prestižne Edison nagrade za najbolji proizvod u 2021.

Zdravstveni karton

Zašto se osjećamo umorno i bezvoljno u zimskim mjesecima i kako si pomoći da preživimo zimu i dočekamo prve zrake toplog proljetnog sunca?

Duh i tijelo

Svako eterično ulje ima svoja svojstva, pa stoga i svoj jedinstveni raspon emocija koje može izazvati.

Advertisement