Budi fit

Tomislav Vukoja: Uz online vodstvo vježbate gdje hoćete, kad hoćete

Tomislav Vukoja, instruktor fitnesa, nudi online vodstvo u kojem klijenta vodi kroz određeni proces kako bi zajedno došli do određenog cilja, bilo da se radi o skidanju kilograma ili definiciji tijela.

Teretane su ponovno otvore, ali u sklopu epidemioloških mjera u radu teretana i fitness-centara potrebno je voditi računa o maksimalnom dozvoljenom broju korisnika koji su istovremeno u objektu. To znači da jedna osoba na 20 četvornih metara može vježbati, o čemu se mora istaknuti obavijest na ulazu. Treba voditi brigu o ventilaciji i provjetravanju prostora, a sve sprave nakon upotrebe treba dezinficirati, navodi se u odluci Stožera civilne zaštitite RH.

Ako vam se ova opcija uopće ne čini privlačnom, predlažemo vam online vodstvo.

Vježbate gdje hoćete, kad hoćete! Ovakav način vježbanja štedi vrijeme, a radno vrijeme trenera ili teretane ne igraju nikakvu ulogu u organizaciji, već sami kreirate svoj raspored i trenirate kada nama najviše odgovara.

Tomislav Vukoja, instruktor fitnesa, nudi online vodstvo u kojem klijenta vodi kroz određeni proces kako bi zajedno došli do određenog cilja, bilo da se radi o skidanju kilograma ili definiciji tijela. Priprema posve personalizirani program prehrane i treninga na temelju ciljeva i predispozicija svakog klijenta.

“Svaki klijent bira gdje želi trenirati, kod kuće ili u teretani. To je stvar osobnog izbora, ” kaže Tomislav. “Trenutno tražim deset osoba koje žele izgubiti šest ili više kilograma u osam tjedana te preoblikovati tijelo.”

Tomislavu se možete javiti porukom u inbox na njegovom Instagram profilu ili  Facebook profilu i dogovoriti suradnju.

Ne propustite

Budi fit

Šalu na stranu, ja sam velika lijenčina. Moja mantra je „ne da mi se“ i nikad nisam bila neki atletski tip.

Budi fit

Tomislav Vukoja je instruktor fitnesa, veliki zaljubljenik u rukomet i adrenalinske sportove.

Budi fit

Ako pošaljete tri različite osobe u teretanu s istim programom rada, ne mora značiti da će ostvariti iste rezultate.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version