Fashion report

U modi su otkačeni printevi

Jesen i zima s divljim i bogatim uzorcima.
Divlji, bogati, eklektični, pomalo psihodelični printevi i ove jeseni će biti totalna modna fora, posebno kada su u pitanju haljine. Na pistama Londona, Milana, Pariza i New Yorka vidjeli smo očaravajući ples boja (koje se nerijetko isključuju) i raskošnih detalja; sjećanje na sada već legendarne Pradine prugice, iako dovedeno gotovo do neprepoznavanja, živi u kreacijama etikete Proenza Schouler za nadolazeću sezonu.

Oduševili su nas uzorci Comme des Garçonsa, Driesa Van Notena i Givenchyja s potpisom genijalnog Riccarda Tiscija, koji i dalje zavodi svojom mračnom modnom bajkom. Inspirirajte se…



Sonia Rykiel (lijevo), Proenza Schouler (sredina) i Comme des Garçons (desno)




Givenchy by Riccardo Tisci (lijevo) i Dries Van Noten (desno)


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version