Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

U modi su otkačeni printevi

Jesen i zima s divljim i bogatim uzorcima.

Divlji, bogati, eklektični, pomalo psihodelični printevi i ove jeseni će biti totalna modna fora, posebno kada su u pitanju haljine. Na pistama Londona, Milana, Pariza i New Yorka vidjeli smo očaravajući ples boja (koje se nerijetko isključuju) i raskošnih detalja; sjećanje na sada već legendarne Pradine prugice, iako dovedeno gotovo do neprepoznavanja, živi u kreacijama etikete Proenza Schouler za nadolazeću sezonu.

Oduševili su nas uzorci Comme des Garçonsa, Driesa Van Notena i Givenchyja s potpisom genijalnog Riccarda Tiscija, koji i dalje zavodi svojom mračnom modnom bajkom. Inspirirajte se…Sonia Rykiel (lijevo), Proenza Schouler (sredina) i Comme des Garçons (desno)
Givenchy by Riccardo Tisci (lijevo) i Dries Van Noten (desno)


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Fashion report

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Trendovi

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.