Budi fit

Učini prvi korak

Biti bolja verzija sebe znači učiniti taj ključni, prvi korak kako bi se svome tijelu pružila njega koja odgovara tvojim očekivanjima i željenim rezultatima.

Imaš osjećaj, da si rob vlastitog tijela, koje nije onako, kakvo bi željela da bude? Smetaju Ti: višak kilograma, masne naslage na kritičnim mjestima, celulit i loša psihofizička kondicija? Tvoj najčešći odgovor je Da, ALI… nemam dovoljno vremena ili novaca, ne znam što odabrati od programa vježbanja, ne želim svoje slobodno vrijeme  provesti u znojnoj dvorani, ne želim se uspoređivati s drugim ženama koje programe, treninge provode bolje ili brže nego ja, sve sam već probala, budem od ponedjeljka, krećem od Nove godine… Ako su Ti ovaj scenarij i odgovori poznati – ovo darivanje je kao stvoreno za Tebe.

U njoj možeš osvojiti:

  1. čak Tjedan dana u Linea Snella centru po izboru (Zagreb Sjever ili Jug)
  2. ili 2 sata uživanja u nekom tretmana po izboru

Sretne dobitnice moći će svoje nagrade iskoristiti do 28. veljače 2017. uz rezervaciju termina.

Sastavni dio individualnih programa jest vježbanje u spravi Thermoslim koja je pobjednička kombinacija različitih aktivnih terapija. Djelovanje infracrvenog svjetla, kromoterapije, konstantne temperature od 37 °C i aktivno vođene ciljane vježbe omogućava iznimne rezultate pri smanjenju kilograma i opsega na najkritičnijim točkama tijela (trbuh, bokovi, stražnjica, bedra). Učinkovitost vježbanja u Thermoslimu pojačavaju infracrvene zrake koje griju tkivo čak do četiri centimetara u dubinu. To predstavlja veliku uštedu vremena ako se uzme u obzir da tijelo samo za zagrijavanje treba gotovo 30 minuta. Kombinacija infracrvenih zraka i aktivnog vježbanja prirodan je i znanstveno dokazan način koji omogućava lokalizirano smanjenje potkožnih masnoća. Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarmu, vrsti saune u kojoj terapijom ozonom, aromaterapijom, kromoterapijom i vlažnom atmosferom njegujemo kožu kako bi ostala zategnuta, meka i elastična.

Učini prvi korak

Linea Snella na hrvatskom je tržištu pokrenula novu kampanju “Budi najbolja ti” kojom želi predstaviti filozofiju koja počiva u srži njihove usluge. Biti bolja verzija sebe znači učiniti taj ključni, prvi korak kako bi se svome tijelu pružila njega koja odgovara tvojim očekivanjima i željenim rezultatima. Cjelokupni pristup koji uključuje osobnog terapeuta sa stručnim savjetima i uvidom u postojeće tjelesno stanje, prirodne terapije kreirane prema željama i potrebama svake polaznice te individualni pristup u kontroliranju tjelesne težine i njegovanju zdravih navika ovu metodu čine jedinstvenom na našem tržištu.

Kako bi svojim polaznicama omogućili da iz dana u dan budu bolja verzija sebe, program Linea Snella prije svega njeguje stalnu potporu i usmjeravanje za trajno rješavanje nezdravih navika te zadovoljstvo i samopouzdanje svojih polaznica.

Odluči se i Ti za promjene u 2017. i prekriži ALI!

Više o Linea Snelli saznajte na: www.lineasnella.hr

[box style=”0″]

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, upišite #LineaSnella
  • Prijave primamo do 14. prosinca, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

  1. Andriana Gazić ·
  2. Ivona Sever

[/box]

Ne propustite

Budi fit

Prednost Linea Snella metode prepoznala je bivša manekenka i glumica Ana Gruica.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version