Beauty report

Učvrstite kožu uz najslađeg trenera

U ovom treningu za lice možete uživati gdje god i kad god to poželite, a vaša kože će nakon njega zablistati!

Povratak u grad nakon zasluženog godišnjeg odmora može biti stresan i težak, nalik prikazu Anne Hathaway kad prvi put zakorači u svijet mode u kultnom filmu “Vrag nosi Pradu”. Službeni početak jeseni se bliži, a on često označava i vrijeme novih početaka, otkrivanje aktivnosti koje će nas zabavljati kad dani postanu kraći i i usvajanje navika koje će dobro djelovati na naše zdravlje i samopouzdanje.

Švedski beauty tech brend FOREO kao idealnog saveznika čvrste, zdrave i mladenačke kože u jesenskim danima vidi malen, ali moćan BEAR uređaj, koji će se u samo 3 minute pobrinuti da vaša koža bude čvrsta kao nikad prije.

Uz neophodnu hidrataciju i kvalitetnu njegu, mikrostrujni tretman FOREO BEAR uređaja najbolji je i najbrži način da kožu vratite u formunakon izlaganja suncu, moru i visokim temperaturama. Ovaj slatki osobni trener vježba više od 65 mišića lica i vrata, a jedinstven je po svom Anti Shock sistemu, koji ga čini najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svijetu.

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

Najbolji dio? U ovom treningu za lice možete uživati gdje god i kad god to poželite, a vaša kože će nakon njega zablistati!

FOREO BEAR dostupan je na Douglas, Martimex, Sancta Domenica i ROX Beauty prodajnim mjestima i webshopu.

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version