Beauty report

Umjetne trepavice za poseban look

Posebnu noć u godini obilježite parom ekstravagantnih trepavica.
Najluđa noć u godini, kako smo navikli tepati Silvestrovu, svakim danom sve je bliže. Da bi opravdali njen nadimak, često puta smo u stanju eksperimentirati s kompletnim izgledom bez obzira da li se radi o odjeći, frizuri ili make-upu. Zašto se ne biste ove godine isprobali istaknuti neobičnim detaljem na očima?

U
mjetne trepavice mogu učiniti ogromnu razliku pa tako mogu 'podići' i najjednostavniji look.

Možda je prije bilo uvriježeno da su umjetne trepavice idealno rješenje za žene koje prirodno nisu obdarene jedinim dlakama na ženskom tijelu koje želimo da ih je sve više i više, no danas se na intenzivno radi na isticanju trepavica pa čak i onda kada su one prirodno duge i guste. Jer i tada, one mogu zasjati posve novim 'svjetlom', obogatimo li ih neobičnim detaljem.





Danas možete naći umjetne trepavice u raznim bojama, ukrašene raznovrsnim perlicama i šljokicama ili pak napravljene od perja.




Naravno da su same po sebi ovakve trepavice posebne i drugačije i uistinu bi ih bilo čudno vidjeti u nekoj dnevnoj kombinaciji, ali zato jednu ludu noć u godini bi bilo šteta ne iskoristiti za nošenje nekih od ovih otkačenih modela. Opustite se, dajte mašti na volju i pronađite svoj 'alter ego' ispod pogleda koji će svakako svi primjetiti.



Bilo da su u pitanju šarene šljokice koje su posute po umjetnim predmetima želje, ili pak je perje s uzorkom to što ih čini posebnima, u svakom slučaju efekt će itekako bit postignut.



Ostaje samo da uskladimo odjevnu kombinaciju koju želimo za tu ludu i posebnu večer, sa što upečatljivijim i zanimljivijim uzorkom na trepavicama.







Nakon što umjetne trepavice zalijepite na kapke, ne bi bilo loše uvježbati pred ogledalom i koji fatalni treptaj i zabava može početi!



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Fashion report

Argentumova nova jesenska kampanja Oboji jesen nakitom inspirirala nas je da ove jeseni svoje slojevite outfite dodatno istaknemo šarenim i upečatljivim nakitom.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version