Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Umjetne trepavice za poseban look

Posebnu noć u godini obilježite parom ekstravagantnih trepavica.

Najluđa noć u godini, kako smo navikli tepati Silvestrovu, svakim danom sve je bliže. Da bi opravdali njen nadimak, često puta smo u stanju eksperimentirati s kompletnim izgledom bez obzira da li se radi o odjeći, frizuri ili make-upu. Zašto se ne biste ove godine isprobali istaknuti neobičnim detaljem na očima?

U
mjetne trepavice mogu učiniti ogromnu razliku pa tako mogu 'podići' i najjednostavniji look.

Možda je prije bilo uvriježeno da su umjetne trepavice idealno rješenje za žene koje prirodno nisu obdarene jedinim dlakama na ženskom tijelu koje želimo da ih je sve više i više, no danas se na intenzivno radi na isticanju trepavica pa čak i onda kada su one prirodno duge i guste. Jer i tada, one mogu zasjati posve novim 'svjetlom', obogatimo li ih neobičnim detaljem.

Danas možete naći umjetne trepavice u raznim bojama, ukrašene raznovrsnim perlicama i šljokicama ili pak napravljene od perja.
Naravno da su same po sebi ovakve trepavice posebne i drugačije i uistinu bi ih bilo čudno vidjeti u nekoj dnevnoj kombinaciji, ali zato jednu ludu noć u godini bi bilo šteta ne iskoristiti za nošenje nekih od ovih otkačenih modela. Opustite se, dajte mašti na volju i pronađite svoj 'alter ego' ispod pogleda koji će svakako svi primjetiti.Bilo da su u pitanju šarene šljokice koje su posute po umjetnim predmetima želje, ili pak je perje s uzorkom to što ih čini posebnima, u svakom slučaju efekt će itekako bit postignut.Ostaje samo da uskladimo odjevnu kombinaciju koju želimo za tu ludu i posebnu večer, sa što upečatljivijim i zanimljivijim uzorkom na trepavicama.Nakon što umjetne trepavice zalijepite na kapke, ne bi bilo loše uvježbati pred ogledalom i koji fatalni treptaj i zabava može početi!Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Stil uređenja može značajno utjecati na toplinu doma, baš kao i primjena odgovarajućih boja, materijala i dekorativne rasvjete.

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Fashion report

Donosimo komade u najpoželjnijim bojama za pravi ljetni outfit koje možete pronaći u Designer Outletu Croatia.

Financije

Svakodnevno vidite i dotičete razne stvari čija energija, zajedno sa onom koju nosite u sebi, može učiniti čuda.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.