Fashion report

Unikatne vjenčanice Sandre Haddad

Dizajnerica predstavlja nove modele vjenčanica za ljeto 2012.
Izrazito romantični modeli modne dizajnerice Sandre Haddad iz kolekcije Fairytale prepoznatljivi su po bajkovitim cvjetnim detaljima i satenskim trakama. Ono što ovu kolekciju čini posebnom i drugačijom jest to da je svaka vjenčanica unikatna i ručno dorađena po mjeri mladenke.



Unikatne haljine nosive i nakon vjenčanja

Danas se sve više djevojaka odlučuje na jednostavna i romantična vjenčanja u užem krugu obitelji i prijatelja. Sandrini modeli vjenčanica namijenjeni su djevojkama koje se žele odmaknuti od stroge klasike i tradicije.



Njene vjenčanice najbolje opisuju jednostavnost, lepršavost i lakoća, ali i nosivost haljine nakon vjenčanja u različitim prigodama. Na repertoaru su romantično dugačke i neodoljivo kratke, posebno prilagođene tijelu i duhu obične djevojke koja želi biti svoja i posebna.

Usklađivanje haljine s bojom očiju, kose i kože

Uz model haljine važnu ulogu u odabiru vjenčanice ima i boja. Bijela boja često i nije najbolji izbor za svaku djevojku. Većini djevojaka puno bolje pristaju nježno pastelne boje koje ističu njihove crte lica, boju kose i očiju. Sandra stoga strogo pazi na usklađivanje haljine s tenom buduće mladenke. Također često svojim savjetima pomaže djevojkama u odabiru vjenčanog buketića i cipela.



U želji da istakne posebnost i ljepotu svake djevojke, Sandra svaki model iz nove kolekcije kreira samo jedanput. Na taj način djevojkama omogućuje da se na dan svog vjenčanja osjećaju uistinu posebno te dožive romantičnu bajku u svojoj unikatnoj vjenčanici.





Model u predstavljenoj kolekciji je Isabella Rakonić iz agencije Atomic Models, a za fotografije je zaslužna Sanja Lydia Kulušić.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version