Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Unikatne vjenčanice Sandre Haddad

Dizajnerica predstavlja nove modele vjenčanica za ljeto 2012.

Izrazito romantični modeli modne dizajnerice Sandre Haddad iz kolekcije Fairytale prepoznatljivi su po bajkovitim cvjetnim detaljima i satenskim trakama. Ono što ovu kolekciju čini posebnom i drugačijom jest to da je svaka vjenčanica unikatna i ručno dorađena po mjeri mladenke.Unikatne haljine nosive i nakon vjenčanja

Danas se sve više djevojaka odlučuje na jednostavna i romantična vjenčanja u užem krugu obitelji i prijatelja. Sandrini modeli vjenčanica namijenjeni su djevojkama koje se žele odmaknuti od stroge klasike i tradicije.Njene vjenčanice najbolje opisuju jednostavnost, lepršavost i lakoća, ali i nosivost haljine nakon vjenčanja u različitim prigodama. Na repertoaru su romantično dugačke i neodoljivo kratke, posebno prilagođene tijelu i duhu obične djevojke koja želi biti svoja i posebna.

Usklađivanje haljine s bojom očiju, kose i kože

Uz model haljine važnu ulogu u odabiru vjenčanice ima i boja. Bijela boja često i nije najbolji izbor za svaku djevojku. Većini djevojaka puno bolje pristaju nježno pastelne boje koje ističu njihove crte lica, boju kose i očiju. Sandra stoga strogo pazi na usklađivanje haljine s tenom buduće mladenke. Također često svojim savjetima pomaže djevojkama u odabiru vjenčanog buketića i cipela.U želji da istakne posebnost i ljepotu svake djevojke, Sandra svaki model iz nove kolekcije kreira samo jedanput. Na taj način djevojkama omogućuje da se na dan svog vjenčanja osjećaju uistinu posebno te dožive romantičnu bajku u svojoj unikatnoj vjenčanici.

Model u predstavljenoj kolekciji je Isabella Rakonić iz agencije Atomic Models, a za fotografije je zaslužna Sanja Lydia Kulušić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Beauty report

SAN FACE CARE EXCLUSIVE Renew Age Protect krema za lice je hranjiva i hidratantna formulacija bogata antioksidansima koja pomaže usporiti promjene na koži uzrokovane...

Beauty report

Brend My Skin by Dr. Kaliterna nastao je 2012. godine kada je doktor Kaliterna pokušavao pronaći zdravstveno rješenje za pomoć svome ocu.

Trendovi

Rješenje za frizzy kosu nalazi se u jednoj maloj bočici, s gotovom čarobnim djelovanjem pod nazivom K18 Hair.

Savjeti i preporuke

Visokoučinkoviti drogerijski SERUMI Kozmetike Afrodita za specijalne, brze i vidljive učinke njege.

Advertisement