Budi fit

Upoznajte Lagree Fitness metodu

Bez obzira na to što je lakše “roditi” nego napraviti neke vježbe, to uopće ne znači da je trening isključivo i samo za žene.

Satovi Lagrea su zahtjevni, no nema straha: svi vi to možete. Jedino što trebate svladati je strah od novoga i još neistraženog, jer sam Megaformer izgleda impresivno.

Bez obzira na to što je lakše “roditi” nego napraviti neke vježbe, to uopće ne znači da je trening isključivo i samo za žene.

Samo zato što je ne-lagan i traži dugotrajnu izdržljivost bez pauza između (ne, nema odmora 2 minute). Nakon par treninga će vam biti poprilično jasno o čemu se radi i bit će vam lakše (uglavnom zato što ćete tada već znati što vas očekuje) i osjećat će te se u superlativima.

A sada malo o toj „spravi za mučenje“ (doslovno svaka druga osoba koja vidi Megaformer).

Megaformer je sprava poznata u Gradu Anđela kao pilates na steroidima, koja se sastoji od pokretne pomične kočije koja povezuje dvije stabilne platforme. Vježbe se izvode tako da kočiju pomičete sporim i kontroliranim pokretima u vremenskom intervalu od 8 sekundi (za jedno ponavljanje npr. iskorak 4 s fleksija, 4 s ekstenzija), uz konstantan otpor koji kreiraju opruge i vaša masa. Uz pomoć različito pozicioniranih ručki na platformama, te sajli koje se mogu zakačiti i na dlanove i na stopala, moguće je kreirati preko 400 različitih vježbi.

Lagree metoda vježbanja stimulira sve elemente tjelesne forme, i to ne samo na jednom treningu, već u gotovo svakoj vježbi. A to su: izdržljivost, mišićna jakost, ravnoteža i stabilnost, pokretljivost i,šećer na kraju, promjena sastava tijela. Visoki intenzitet se postiže brzim flow tranzicijama iz vježbe u vježbu, bez pauza (kao što rekoh).

Što možete očekivati na kraju sata? Krv, znoj i suze. Šalim se za ono prvo, a i ova druga dva i tako imaju isti sastav. No, imat ćete osjećaj da su vam noge od želea, a mišići trupa kao da su dali zadnje atome.

I to samo još jednom dokazuje da ste jači nego što mislite. Jer glava pobjeđuje tijelo svaki put. I bit ćete jači iz treninga u trening. Vaše tijelo se transformira, a i vaš um.

Of course…

Ne propustite

Budi fit

Biti u top formi iziskuje dobro planiranje i konzistenciju, kako treninga tako i prehrane.

Istaknuto

U društvu koje je opsjednuto kultom tijela malo je čudno da netko želi da mu brojevi na vagi rastu, a ne padaju.

Gastronomija

Zato sam vama sladokuscima koji se ne žele pretrpavati šećerom i nepotrebnim štetnim sastojcima pripremila prokušani recept za home made Nutellu koja je osim...

Dobar posao

Vjerujemo da će i druge tvrtke u Hrvatskoj prepoznati važnost aktivne brige o zdravlju zaposlenika te da će primarna prevencija kroničnih bolesti i mišićno-koštanih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version