Kultura

Večer brazilian i soft jazz glazbe

Elma Burnić, hrvatska kantautorica osebujnog izričaja nastupa u Zagrebu.
Što se krije u jedinstvenom glazbenom spoju melodioznog brazilskog jezika i primamljivih ritmova jazza? Jesu li orijentalne boje sevdaha spojive s emotivno nabijenim jazz notama? Koje je glazbene poslastice pripremila za vas Elma Burnić, hrvatska kantautorica osebujnog izričaja? Kako će se njezin novi singl Magleni dan uklopiti u magleno ozračje Noći vještica eminentnog zagrebačkog kluba VIP? Saznajte 31. listopada na večeri brazilian i soft jazz glazbe s početkom u 20 sati.

Strastvena hrvatska glazbenica Elma Burnić zabavit će zagrebačku publiku svojim osebujnim glazbenim izričajem u šarmantnom VIP klubu u centru Zagreba. Bogat cjelovečernji program, pod voditeljskom palicom poznatog hrvatskog glumca Duška Modrinića, podijeljen je u dva glazbena bloka.

U prvom bloku Elmu će na klaviru pratiti Paul Kempf, poznat nam i po svirkama s kultnim sarajevskim bendom Zabranjeno pušenje, dok će im se u drugom bloku pridružiti osebujan slijepi multi-instrumentalist, Mario Perčinić na kontrabasu te Zdenko Ivanušić, poznati zagrebački freelance saksofonist.



Tijekom večeri brazilian i soft jazz glazbe Elma će posjetiteljima predstaviti svoj kantautorski singl Magleni dan, nastao pod palicama poznatih hrvatskih producenata, Denykena i Suada Čokljata. Uz to, poseban će začin večeri biti i izvođenje skladbi u eksperimentalnoj jazz sevdah verziji.

Cijela će koncertna večer biti u ozračju novog singla, magle i Noći vještica. Stoga se pozivaju svi ljubitelji glazbe da nabace krinku u znaku magle jer ih očekuje jedinstvena brazilian i soft jazz večer u poznatom zagrebačkom VIP klubu.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version