Večer brazilian i soft jazz glazbe

Što se krije u jedinstvenom glazbenom spoju melodioznog brazilskog jezika i primamljivih ritmova jazza? Jesu li orijentalne boje sevdaha spojive s emotivno nabijenim jazz notama? Koje je glazbene poslastice pripremila za vas Elma Burnić, hrvatska kantautorica osebujnog izričaja? Kako će se njezin novi singl Magleni dan uklopiti u magleno ozračje Noći vještica eminentnog zagrebačkog kluba VIP? Saznajte 31. listopada na večeri brazilian i soft jazz glazbe s početkom u 20 sati.

Strastvena hrvatska glazbenica Elma Burnić zabavit će zagrebačku publiku svojim osebujnim glazbenim izričajem u šarmantnom VIP klubu u centru Zagreba. Bogat cjelovečernji program, pod voditeljskom palicom poznatog hrvatskog glumca Duška Modrinića, podijeljen je u dva glazbena bloka.

U prvom bloku Elmu će na klaviru pratiti Paul Kempf, poznat nam i po svirkama s kultnim sarajevskim bendom Zabranjeno pušenje, dok će im se u drugom bloku pridružiti osebujan slijepi multi-instrumentalist, Mario Perčinić na kontrabasu te Zdenko Ivanušić, poznati zagrebački freelance saksofonist.

Tijekom večeri brazilian i soft jazz glazbe Elma će posjetiteljima predstaviti svoj kantautorski singl Magleni dan, nastao pod palicama poznatih hrvatskih producenata, Denykena i Suada Čokljata. Uz to, poseban će začin večeri biti i izvođenje skladbi u eksperimentalnoj jazz sevdah verziji.

Cijela će koncertna večer biti u ozračju novog singla, magle i Noći vještica. Stoga se pozivaju svi ljubitelji glazbe da nabace krinku u znaku magle jer ih očekuje jedinstvena brazilian i soft jazz večer u poznatom zagrebačkom VIP klubu.