Beauty report

Vichy termalna voda u spreju

Dobivate ju gratis uz AqualiaThermal liniju i to u posebnom ekskluzivnom dizajnu.
Ljekovita snaga termalne vode koja se korist Vichy za svoje proizvode nalazi se u rijetkim mineralima. Laboratoriji Vichy ove godine slave 80 godina svojega uspješnog rada i traženja novih znanstvenih putova do zdrave i lijepe kože.

Termalna voda Vichy – sinonim zdravlja i ljepote


Termalna voda nastajala je polako, poniranjem kroz prastare vulkanske stijene u francuskoj pokrajini Auvergne, koje su joj dale iznimno bogat sadržaj minerala. Znanstvena istraživanja potvrđuju da je uistinu jedinstvena, s iznimnim ljekovitim učincima na kožu. Zbog koncentracije 15 rijetkih minerala koja je veća od 5 grama u jednoj litri, Vichy je jedna od najbogatijih termalnih voda na svijetu te dokazano jača, smiruje i obnavlja svaki tip kože, pa i najosjetljiviju.



Termalna voda Vichy jedan je od bitnih sastojaka svih proizvoda za njegu kože Laboratorija Vichy i prirodni izvor ljepote i zdravlja kože koji je smiruje, jača i obnavlja. Izvrsno reagira s različitim tipovima kože i za napornih je dana pravi izbor za osvježenje smirene i nadražene epiderme. Upravo je to tajna već od jutra čvrste kože, očaravajuće puti i osjetljive kože koja blista od zdravlja.

Termalna voda Vichy, 100% čista i prirodna voda koju znanost ne može ponovo stvoriti saveznica je svih, pa i najosjetljivije kože. Stoga vam Vichy donosi proizvode u kojima se ona nalazi, kao što je linija Aqualia Thermal za maksimalnu hidrataciju kože.

Srpanj – mjesec osvježenja

Od kraja lipnja termalna voda Vichy u spreju bit će na raspolaganju u posebnom ekskluzivnom dizajnu koji je za Vichy oblikovala mlada francuska dizajnerica Peggy Moquay. Kupnjom njege Aqualia Thermal dobit ćete 50 ml termalne vode u ograničenom i privlačnom pakiranju besplatno. Posebna ekskluzivna edicija bit će na raspolaganju u dva pakiranja različite boje, u ograničenim količinama.

Za prave obožavatelje termalne vode, ovo dizajnersko vode u spreju će biti dostupno i u standardnoj veličini od 150ml po maloprodajnoj cijeni od 48,50kn. Termalna voda Vichy za svježe i šik ljeto. Promo paket Aqualia uz koji dobivate termalnu vodu možete pronaći po cijeni od 155,50kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version