Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Vichy termalna voda u spreju

Dobivate ju gratis uz AqualiaThermal liniju i to u posebnom ekskluzivnom dizajnu.

Ljekovita snaga termalne vode koja se korist Vichy za svoje proizvode nalazi se u rijetkim mineralima. Laboratoriji Vichy ove godine slave 80 godina svojega uspješnog rada i traženja novih znanstvenih putova do zdrave i lijepe kože.

Termalna voda Vichy – sinonim zdravlja i ljepote


Termalna voda nastajala je polako, poniranjem kroz prastare vulkanske stijene u francuskoj pokrajini Auvergne, koje su joj dale iznimno bogat sadržaj minerala. Znanstvena istraživanja potvrđuju da je uistinu jedinstvena, s iznimnim ljekovitim učincima na kožu. Zbog koncentracije 15 rijetkih minerala koja je veća od 5 grama u jednoj litri, Vichy je jedna od najbogatijih termalnih voda na svijetu te dokazano jača, smiruje i obnavlja svaki tip kože, pa i najosjetljiviju.Termalna voda Vichy jedan je od bitnih sastojaka svih proizvoda za njegu kože Laboratorija Vichy i prirodni izvor ljepote i zdravlja kože koji je smiruje, jača i obnavlja. Izvrsno reagira s različitim tipovima kože i za napornih je dana pravi izbor za osvježenje smirene i nadražene epiderme. Upravo je to tajna već od jutra čvrste kože, očaravajuće puti i osjetljive kože koja blista od zdravlja.

Termalna voda Vichy, 100% čista i prirodna voda koju znanost ne može ponovo stvoriti saveznica je svih, pa i najosjetljivije kože. Stoga vam Vichy donosi proizvode u kojima se ona nalazi, kao što je linija Aqualia Thermal za maksimalnu hidrataciju kože.

Srpanj – mjesec osvježenja

Od kraja lipnja termalna voda Vichy u spreju bit će na raspolaganju u posebnom ekskluzivnom dizajnu koji je za Vichy oblikovala mlada francuska dizajnerica Peggy Moquay. Kupnjom njege Aqualia Thermal dobit ćete 50 ml termalne vode u ograničenom i privlačnom pakiranju besplatno. Posebna ekskluzivna edicija bit će na raspolaganju u dva pakiranja različite boje, u ograničenim količinama.

Za prave obožavatelje termalne vode, ovo dizajnersko vode u spreju će biti dostupno i u standardnoj veličini od 150ml po maloprodajnoj cijeni od 48,50kn. Termalna voda Vichy za svježe i šik ljeto. Promo paket Aqualia uz koji dobivate termalnu vodu možete pronaći po cijeni od 155,50kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Pratite Divote Cosmetics, jer priča o njima je tek započela!

Zanimljivosti

Kako bismo koži nakon sunčanja pružili potpunu njegu, važno je odabrati kreme koje je hidriraju, umiruju i obnavljaju.

Savjeti i preporuke

Usne jedino zato postoje da s nekim podijeliš nešto svoje, pisao je o usnama pjesnik Miroslav Mika Antić.

Beauty report

U tri desetljeća Jane Iredale je diljem svijeta okupila zajednicu žena kojima je jednako važna ljepota kao i zdravlje kože, za koje se šminka...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.