Obitelj

Visoka moda za djevojčice

Tofftogs by Lybwylsom daje popuste u povodu otvorenja prodavaonice u outlet centru u Svetoj Heleni.
– U trgovini je već obračunat popust od 30 posto na cijelu kolekciju, ali u povodu otvorenja obračunava se dodatnih 30 posto popusta na blagajni. Znači ukupno 60 posto popusta u odnosu na cijene na primjer u trgovini u Engleskoj, gdje je ova marka također uspješno prodavana,- objasnila za She.hr  Ana Klarić, managerica trgovine Tofftogs by Lybwylson u Outlet centru Sveta Helena.

Tofftogs by Lybwylsom je prva trgovina visoke mode za djecu u Hrvatskoj, tvrdi naša sugovornica. Cijene odjeće ovise broju, odnosno o veličini odjevnog predmeta.

– Najskuplja haljina stoji 755 kuna, a najjeftinija 426 kuna, dok su majice su od 110 do 300 kuna,- rekla je Klarić.

Tofftogs je jedan od brendova njemačke marke Lybwylson, koja je u svijetu sinonim za kvalitetnu i trendy odjeću za djecu i čije kolekcije karakteriziraju žive boje, veseli uzorci, udoban dizajn i kvalitetni materijali.

– Djevojčice obožavaju ovu modnu marku, najviše modele naše kolekcije Klara Klamotti. Kolekcije su posebne na svoj način, to su sve modeli i haljine koje su napravljene za male princeze. A mislim da svaka djevojčica želi izgledati i osjećati se posebno, baš kao princeza,- ispričala  je Klarić.

Postoje 3 podmarke koje obuhvaćaju skoro sva godišta – Tofftogs za uzrast od 2 do 10 godina u veličinama 86-152, Togszone za uzrast od 4 do 14 godina u veličinama 104-176, te Klara Klamotti za uzrast od 2 do 10 godina u veličinama 86-152.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version