Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Visoka moda za djevojčice

Tofftogs by Lybwylsom daje popuste u povodu otvorenja prodavaonice u outlet centru u Svetoj Heleni.

– U trgovini je već obračunat popust od 30 posto na cijelu kolekciju, ali u povodu otvorenja obračunava se dodatnih 30 posto popusta na blagajni. Znači ukupno 60 posto popusta u odnosu na cijene na primjer u trgovini u Engleskoj, gdje je ova marka također uspješno prodavana,- objasnila za She.hr  Ana Klarić, managerica trgovine Tofftogs by Lybwylson u Outlet centru Sveta Helena.

Tofftogs by Lybwylsom je prva trgovina visoke mode za djecu u Hrvatskoj, tvrdi naša sugovornica. Cijene odjeće ovise broju, odnosno o veličini odjevnog predmeta.

– Najskuplja haljina stoji 755 kuna, a najjeftinija 426 kuna, dok su majice su od 110 do 300 kuna,- rekla je Klarić.

Tofftogs je jedan od brendova njemačke marke Lybwylson, koja je u svijetu sinonim za kvalitetnu i trendy odjeću za djecu i čije kolekcije karakteriziraju žive boje, veseli uzorci, udoban dizajn i kvalitetni materijali.

– Djevojčice obožavaju ovu modnu marku, najviše modele naše kolekcije Klara Klamotti. Kolekcije su posebne na svoj način, to su sve modeli i haljine koje su napravljene za male princeze. A mislim da svaka djevojčica želi izgledati i osjećati se posebno, baš kao princeza,- ispričala  je Klarić.

Postoje 3 podmarke koje obuhvaćaju skoro sva godišta – Tofftogs za uzrast od 2 do 10 godina u veličinama 86-152, Togszone za uzrast od 4 do 14 godina u veličinama 104-176, te Klara Klamotti za uzrast od 2 do 10 godina u veličinama 86-152.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Petit ukosnic.a iz Novog Vinodolskog  stvara, bez zadrške možemo reći, mala umjetnička djela.

Zanimljivosti

Situacije se mijenjaju, okviri se mijenjaju, pandemija je promijenila društvo u cjelini. Tako će, zbog svjetskih i EU regulativnih okvira, tema održivosti za deset...

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Fashion report

Bezvremenska, klasična estetika ne izlazi iz mode, a to Galko jako dobro zna i drži se svoga prepoznatljivog stila.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.