Trendovi

Znamo koja će boja vladati u godini pred nama

Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Vibrantna, snažna i neustrašiva – nova Pantone boja godine je Viva Magenta! Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Ova boja predstavljena je kao moćni blend umjetne inteligencije i ljudske kreativnosti, koje se nadopunjuju u Magentaverseu. Asertivna, ali ne agresivna, Viva Magenta sigurno će se preliti na modnu i beauty industriju, a švedski beauty tech-brend FOREO izdvojio je svoje slatke, ali snažne predstavnike ove žive nijanse.

Zbog vrhunske tehnologije i modernog dizajna, FOREO BEAR predstavlja nezaobilazni beauty gadget, koji pruža najsigurniji mikrostrujni tretman na svijetu.

Samo 3 minute su dovoljne za trening više od 65 mišića lica i vrata te čvrst i mladenački izgled kože koji će dugo trajati. Mikrostruja je siguran i bezbolan način za definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere omogućavaju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

FOREO UFO 2 je vanzemaljski skincare uređaj koji istovremeno njeguje kožu i um te pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute.

Zvjezdani status stekao je inovativnom tehnologijom koja kombinirajući T-Sonic pulsacije, LED svjetlosnu terapiju, termoterapiju i krioterapiju, osigurava dugotrajnu hidrataciju, potiče stvaranje kolagena, ujednačava ten i smanjuje vidljivost bora i podočnjaka. Najbolje za kožu u samo nekoliko minuta!

FOREO BEAR I UFO 2 dostupni su kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica i ROX Beauty

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version