Podignite kapke bez operacijskog zahvata

Gubitak elastičnosti kože te promjene u njenoj strukturi i izgledu svakako nisu najomiljenije pojave jer njihov dolazak nepogrešivo odaje godine, a nekad i propuste u pravilnoj brizi za zdravlje i ljepotu kože i tijela. Invazivne metode plastične kirurgije već neko vrijeme nisu jedina opcija da vratite mladolikost i priuštite si besprijekorno njegovan izgled.

Potvrda da Zagreb ne zaostaje za svjetskim metropolama u trendovima u estetskoj medicini dolazi iz Poliklinike Milojević. Revolucionarni Plasmage tretman u potpunosti je zamijenio invazivnu metodu blefaroplastike.

Plasmage aparat za neinvazivne tretmane radi na principu frakcijske plazme i ima iznimnu preciznost te mogućnost određivanje snage aparata pri tretiranju određenih problema. Postoji 6 različitih razina snage i 6 različitih razina frekvencija pa je tretman siguran za sve tipove puti. Plasmage se može koristiti za niz problema na koži kao i pomlađivanje dijelova lica. Aparat stvara niz sitnih točkica na koži koje su okidači za trenutačnu reakciju – tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja.

q

„Donedavno se smatralo kako je gornja blefaroplastika domena kirurga te da estetska medicina može samo pomoći u podizanju kapaka botoxom. Upravo je Plasmage tretman dokazao suprotno – već tijekom samog tretmana koža gornjeg kapka se podiže i višak kože nestaje. Prvi smo u Zagrebu krenuli s tretmanom neinvazivne korekcije kapaka te možemo potvrditi kako su rezultati zapanjujući, a naše klijentice iznimno zadovoljne.“ – izjavio je dr. Nikola Milojević

Pri podizanju očnih kapaka postupak traje oko petnaest minuta, a krajnji rezultat vidljiv je za 6-8 tjedana. Na tretirano područje prvo se nanese anestetska krema pa je osjet uboda iglom minimalan.

Plasmage_prije-poslije

Plasmage tretman zbog svoje preciznosti može djelovati na ona područja na kojima je teško primijeniti druge instrumente, poput lasera ili radiofrekvencije.

Tretman s ovim inovativnim rješenjem jeftiniji je i kraći od kirurških zahvata, nema krvarenja niti podljeva pa se ni najzahtjevniji klijenti ne ustručavaju odvažiti za novitete u održavanju ljepote i zdravlja.