Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

10 ideja za zimske spojeve

Mnogi od zanimljivih zimskih druženja dobre su ideje za prvi spoj, ali u njima će uživati i dugogodišnji parovi kojima se ne da još jedan vikend provesti na kauču ispred televizora.

Zimi je najugodnije ostati kod kuće pod toplom dekicom s dobrom knjigom ili ispred TV-a, gledajući dobar film. Vani je hladno, vjetrovito, virozno… Posebno kada padaju kiša ili snijeg, ne znamo gdje bismo mogli izaći na spoj. Kino i večera odavno su prestali biti jedina opcija za spojeve, a i u najhladnijim danima možete naći puno ideja za zabavne i romantične izlaske u dvoje.

Ovisno o osobi i paru, netko voli iznenađenja, a netko voli planirati kako će provoditi svoje slobodno vrijeme. Mnogi od zanimljivih zimskih druženja dobre su ideje za prvi spoj, ali u njima će uživati i dugogodišnji parovi kojima se ne da još jedan vikend provesti na kauču ispred televizora.

1. Klizanje

Kad nema snijega i ako ne idete na skijanje, zimi je u gradu moguće otići na klizanje. Možete uživati na ledu udvoje u otvorenim i zatvorenim klizalištima. Čak i ako ne znate klizati ili vam zbilja loše ide, ovo je prilika za zbližavanje i puno smijeha s dečkom. Pridržavat ćete se jedno za drugo, dobro zabaviti i nasmijati kad netko padne. Dobra prilika za fizički kontakt!

2. Zimski sportovi

Ako ste oboje sportski tip, niti preko zime nemojte zapostaviti tjelesnu aktivnost i sport. Kad padne snijeg, zajedno uživajte u zimskim radostima poput skijanja, snowboardinga, a možete se jednostavno sanjkati i grudati na snijegu i zajedno napraviti snjegovića. Kad nema snijega, možete odabrati neku aktivnost u zatvorenom, poput kuglanja. Što kažete na neku plesnu školu?

3. Budite zločesti

Razbite vikend rutinu i iznajmite sobu u hotelu. Nije bitno da li je riječ o hotelu u vašem gradu ili ćete potegnuti na vikend izlet, bitno je da se maknete iz poznatog okružja vašeg doma i provedete seksi vikend u nepoznatom! A ako želite ovu avanturu dodatno začiniti, u koferu neka vam se obavezno nađu seksi krpice ili kostimići, uz pomoć kojih možete odglumiti i neke zanimljive uloge. Npr. francuske sobarice!

4. Sauna ili masaža

Hladnim vikendima možete zajedno otići u wellness centar, a mnogi nude posebne romantične ponude za parove koji uključuju masažu za dvoje i uživanje u sauni. Priuštite si opuštajući užitak masaže, a kasnije možete neke tehnike masaže isprobati i doma.

5. Večera uz kamin

Ako nemate kamin kod kuće, ne brinite! Ovo možete isprobati u restoranu koji nudi zimski ugođaj. Ili kod kuće napravite večeru uz svijeće i toplu čokoladu ili kuhano vino i činit će vam se kao da ste u drvenoj kolibi ekskluzivnog skijališta.

6. Filmski maraton kod kuće

Zima je kao stvorena za ostanak u zatvorenom i toplom. Pripremite omiljene filmove, ogromnu zdjelu kokica i uživajte s dečkom u filmskom maratonu ispod tople dekice.

7. Društvene ili video igre

Popularni Xbox i Nintendo nude mogućnost zabave kod kuće. Kod kuće možete zajedno igrati neke davno zaboravljene društvene igre, kartati se, slagati puzzle, igrati Pictionary ili Twister (nema li idealnijeg načina da se nađete pripijeni uz njegovo tijelo a da niste u krevetu?)

8. Kuhanje

Zajedno pripremite večeru. Uredite stol u romantičnom ugođaju i upalite svijeće. A nakon večere, zajedno operite posuđe. Ako nijednom od vas kuhanje nije dobra strana, izađite van na fini desert.

9. Kazalište ili muzej

Ako preko godine nemate vremena za kulturne događaje, a htjeli biste vidjeti neku izložbu ili predstavu, zima je idealna prilika za to!

10. Volontiranje

Možda vašim starim susjedima treba donijeti nešto iz dućana, a možda nam se posreći, pa im možete pomoći očistiti snijeg ispred kuće. Učinite to zajedno i besplatno. Osjećat ćete se bolje što ste pomogli nekome, a i zabaviti se.

Možete i zajedno pričuvati djecu rođaka ili prijatelja.

Više

Život u dvoje

Nekoliko je slatkih jednostavnih, zanimljivih i romantičnih ideja.

Život u dvoje

Jesmo li same krive za ljubavne jade?

Horoskop

Putem pomnog analiziranja svog astrološkog znaka možete steći veće znanje o tome s kime ćete biti najkompatibilniji u ljubavi, piše The earth child.

Život u dvoje

Koje su laži najčešće kada je u pitanju dogovor za spoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.