Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
svađa
svađa

Život u dvoje

10 ženskih izjava koje svaki muškarac treba razumjeti

Kako biste znali što bolje komunicirati sa svojom boljom polovicom, donosimo vam 10 ženskih izjava koje biste trebali znati interpretirati.

Poznato je da su žene bolje u komunikaciji i izražavanju osjećaja od muškaraca. Ali, ponekad riječi koje žene izgovore mogu imati skriveno značenje koje muškarci često trebaju dešifrirati.

Stoga, kako biste znali što bolje komunicirati sa svojom boljom polovicom, donosimo vam 10 ženskih izjava koje biste trebali znati interpretirati.

Dobro

Sigurno vam se dogodilo da vam je partnerica u svađi rekla ‘dobro’. Možda ste pomislili da ste napokon pobijedili u raspravi, međutim ovo najčešće znači da je ona u pravu. Na ovaj način žena obično prestaje komunikaciju i daje vam znak da se rasprava što prije prevodi kraju.

Što god

Ženski način da kaže ‘ignoriram te’.

Samo naprijed

Možda mislite da vam tim riječima daje dopuštenje, međutim, vrijeme je da obustavite što god ste željeli napraviti. Kada vam žena kaže ‘samo naprijed’, zapravo vas izaziva da to napravite. Dakle, ni u kojem slučaju nemojte napraviti što vam je na umu.

Dobro sam

Ovo vam je već vrlo vjerojatno poznato. Kada žena kaže da je dobro, ona nije dobro. I često vas u tom trenutku stavlja u poziciju da sami dešifrirate što to točno nije dobro i kako biste to trebali popraviti.

U redu je

Ova izjava se razlikuje od “Dobro sam” jer žena već razmišlja o tome kako ćete ”platiti” za to što ste napravili. Savjetujemo vam da se odmah ispričate i smirite situaciju. Za vaše dobro.

Još pet minuta

Ako ona kaže ‘još pet minuta’ dodajte još trideset! Vjerujemo da dobro poznajete svoju partnericu pa ako čujete ove riječi, ubuduće joj možete reći da npr. događaj na koji idete počinje ranije kako ne biste kasnili.

Ništa

Ovo je jedna od najopasnijih smrtonosnih ženskih izjava. Ako vam partnerica to kaže, učinili ste nešto krivo. Razmislite o tome što ste mogli učiniti da je uznemirite i brzo razriješite situaciju prije nego što završite s velikom svađom koja se kreće oko nečega obično sasvim beznačajnog.

Puno hvala

Očito da je sarkastična i spremna na svađu s dobrim argumentima. Nemojte dodavati ulje na vatru već pokušajte razgovarati s partnericom kako razgovor ne bi eskalirao.

Ne brini, shvatila sam

Žene ovo izjavljuju kada vam je npr. Više puta rekla da nešto učinite, a vi ste to odgađali do posljednjeg trenutka. Ako vas partnerica zamoli da nešto napravite, nemojte odgađati jer u tom slučaju ona će krenuti raditi to, a cijela situacija nerijetko rezultira svađom.

Wow

Ovo nije kompliment. To je izraz njezinog čuđenja kako netko može biti toliko nepromišljen. Razmislite dvaput prije nego što nastavite u istom smjeru!

Ne propustite

Darivanje

Weywardice – roman o ženskoj snazi u kojem se prate sudbine triju izuzetnih žena iz različitih stoljeća – zadivljujući su prvijenac australsko-britanske autorice Emilije...

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

SheRULES

Arty party u galeriji je interaktivna, iskustvena, prodajna izložba umjetnina; slika, stakla, keramike i dr., ali za razliku od klasične izložbe s malim iznenađenjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.