Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

10 znakova da si s pravim muškarcem, a ne igračem

Je li on zaista pravi muškarac za kojeg je vrijedno odvojiti vremena?

Je li on zaista pravi muškarac za kojeg je vrijedno odvojiti vremena, dati truda u odnos, sspustiti zidoveoko sebe, pustiti ga u svoj život ili je jednostavno jedan od igrača koji će dobiti skoro svaku djevojku na lijepu pričicu, gestu, šarm…?

Ako jeste ili ste trenutno možda u takvoj situaciji, nadamo se da ćemo vam ovim savjetima pomoći riješiti dilemu.

  1. Njegova ljubavna povijest nije dugačka. Neki muškarci mijenjaju partnerice svaki mjesec, ili dva. Ili ih imaju i više istovremeno! Da, i to se događa. U ovom slučaju odmah možeš znati da on zapravo ne zna što bi sam sa sobom, a niti zna u kojem smjeru želi da se razvija veza s partnericom. Te muškarce svakako možete nazvati igračima, a oni suprotni ovome su dobri dečki kojima se možete prepustiti.
  2. Komunicira više. Pravi gentleman će razgovarati s vama, kako ste proveli dan, o zajedničkim interesima… Jednostavno ćete vidjeti da se i komunikacijom brine za vas i da ga zaista zanimate.
  3. Puno vremena provodi s tobom. Komunikacija je ključ svake uspješne veze, a s tim dolazi i njegovo vrijeme koje ti posvećuje. UAko tidaje vremena i više nego što možda i može znaj da ovaj muškarac nije igrač.
  4. Ne pokušava te promijeniti. Upoznao te sa svim tvojim manama i vrlinama i ne pokušava te promijeniti. Neke tvoje mane su mu preslatke (iako ti ne vidiš vjerojatno zašto) te je prihvatio tebe cijelu. U svakom trenutku.
  5. Voli te nesebično i strastveno. Ne vuče ga samo obučna žudnja za ženom kraj njega ili nagoni, nego te zaista voli. Poštuje tvoje želje, podržava te u odlukama, trudi se da budete „mi“, a ne samo „ja“ i „ti“. Pravu muškarac stoji kraj vas djevojke.
  6. Uz tebe je i kada se loše osjećaš. Kada ste sretni mnogo ljudi će biti oko vas, ali kada niste baš najbolje, samo nekoliko će ih ostati. Ako je on jedan od njih i pokucat će vam na vrata s najdražom čokoladom kako bi bio uz vas i uljepšao vam dan – zaista je pravi muškarac!
  7. Dat će sve od sebe kako bi riješio svađu. Budimo realne, kod skoro svakog muškarac tijekom svađe možemo vidjeti njegov ego te kako gubite živce vrteći se u krug jer netko ne želi priznati da je pogriješio. Ako obuzda svoj ego i racionalno i objektivno rješava svađu, o čemu dalje pričamo…?
  8. Zabavno je biti s njim. Svaki susret vam prođe pun smijeha i zabave. Naravno da je važan smisao za humor i smijeh u odnosu. Ako vas ne može nasmijati i ako vam ne može biti potpuno ugodno zapitajte se što radite kraj takvog muškarca.
  9. Pronalazi puno načina kako bi ti pokazao da te voli. I da zadrži iskrice među vama. Naravno da igrač to može raditi isto, ali on će to raditi više iz sebičnih razloga i da vas odvuče u krevet. Pravi muškarac će to raditi kako bi vam izmamio osmijeh na lice i uživao u svakom trenutku s vama.
  10. Uživa u tvome društvu. Ako se veseli vašim susretima i druženjima, ako uhvatite njegov pogled na sebi, ako vidite onaj njegov poseban smiješak rezerviran samo za vas – djevojke imate pravog muškarca kraj vas!

Anja Mihaljević

Ne propustite

Drama Queen

Jednom davno bila sam romantična. Jednom davno možda sam i vjerovala u ono „da kraja života“.

Suncokreti na oblacima

Često se kraj odnosi na rastanke, odvajanja, razvode, prestanke prijateljstva. Međutim, ne mora kraj nečeg doslovno značiti baš kraj – kraj.

Seks i osjećaji

Prevara u ljubavnom odnosu jedna je od težih izdaja i treba vremena da čovjek nakon ovakvog neugodnog iskustva povrati povjerenje u ljude.

Duh i tijelo

Ljubomora je normalna ljudska emocija i nije lako postaviti granicu između normalne i patološke ljubomore.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.