Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Devedesete kao inspiracija za novu Replay kolekciju

U novootvorenom Rooftop baru Lateral održan jedinstven događaj na kojem je predstavljena nova kolekcija urbanog talijanskog brenda Replay za nadolazeću sezonu Jesen/Zima.

U novootvorenom Rooftop baru Lateral održan jedinstven događaj na kojem je predstavljena nova kolekcija urbanog talijanskog brenda Replay za nadolazeću sezonu Jesen/Zima. Prekrasan ambijent dekoriran u duhu brenda dodatno je istaknuo ključne komade muške i ženske kolekcije inspirirane 90-tim godinama prošlog stoljeća.

Tako je poseban naglasak stavljen na denim, čistih i minimalističkih linija koji čini nit vodilju kolekcije, dok abrazije i neuredno gužvani traper daju dojam pomalo iznošenog i neurednog street style looka. Osim prepoznatljivog Replay trapera, predstavljene su i tri nove kolekcije brenda: Silver Lake Effect, Military Mood i Contemporary Athleisure, koje uspješno kombiniraju alternativne rock sa suvremenim ženstvenim komadima te posebne linije Replay Tribute Nirvana i Hyperflex+ u kojima će i u nadolazećoj sezoni uživati obožavatelji bezvremenskih komada.

Ovu urbani fashion događaj s 26. kata poznatog Rooftop bara, među prvima je razgledala prezenterica Replay brenda – prekrasna voditeljica Mia Kovačić.

Ne propustite

Fashion report

Donosimo vam par natuknica o jesenskoj modi i inspiraciju iz Replaya u kojem smo pronašli neodoljive outfite za nadolazeće vrijeme.

S modne piste

Romantična šetnja kroz Designer Outlet Croatia adventske kućice uz fritule i kuhano vino te odličan zimski ugođaj to je ono što nam je potrebno...

Trendovi

Talijanski brend Replay predstavio je novu suradnju i to s digitalnom kreatoricom i influencericom Ginevrom Mavilla.

Trendovi

Ovo je sezona koji mnogi ljubitelji mode jedva čekaju jer je jesen vrijeme kada možemo kombinirati više odjevnih predmeta i kreirati odlične outfite.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.