Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

11 osnovnih karakteristika sigma muškarca

Postoje određeni znakovi uz pomoć kojih ćete shvatiti da imate posla s jednim sigma mužjakom.

Za razliku od alfe on nije hvalisavac, ne traži da bude u centru pažnje, ne poštuje pravila igre, a ipak pobjeđuje u igri. On je buntovnik, ne slijedi trendove, čvrst u svojim stavovima koji su često beskompromisni. 

I muškarci ovo čitaju, pa krenimo

 1. Ti nikako ne želiš biti vođa, zapravo ne želiš biti ni dio čopora, nisi poput drugih koji se grebu i uvlače samo da bi došli do neke pozicije. Ti tražiš ravnopravne drugove jer znaš da si s takvima najjači, ne trebaju ti slijepi sljedbenici, ne podnosiš ih, a o ideji da ti slijediš nekog drugog ne moramo ni pričati.
 2. Ne dopuštaš da ti drugi naređuju kakav trebaš biti, konformizam ti je najgora moguća pojava. Mrziš ono što je popularno, i nisi prilagodljiv, zbog čega često ispadaš čudan u očima stada.
 3. Iako imaš sposobnost i moć poput alfe, nemaš potrebu da se ikome dokazuješ. Bitno ti je samo što ti sam misliš o sebi.
 4. Šutljiva si osoba, ne pričaš puno u novom okruženju, ali ne zbog toga što ne znaš što bi rekao već zbog toga što prvo želiš vidjeti s kim imaš posla. Ne iznosiš svoje stavove bilo kome, ali kada se odlučiš progovoriti, riječi su ti odmjerene i proračunate.
 5. Žene te vole, ali ti jednostavno nisi tip koji će trčati za njima. Žene se pale na tajanstvene i buntovne tipove, no ti si rijetko taj koji će napraviti prvi korak.
 6. Ismijavaš društvene norme i ono što se očekuje od tebe kako bi se trebao ponašati i što misliti. Ne namjeravaš ih slijediti već se držiš svojih načela.
 7. Ne voliš se isticati, radije si prikriven u masi, no to je ponekad poprilično teško zbog tvojeg prijezira prema mentalitetu stada. Želio bi da si neprimjetan, ali se jednostavno ističeš zbog svojeg buntovništva, ne konformizma i beskompromisnosti.
 8. Ne pratiš modu, dapače prezireš ju. Imaš svoj stil kojeg prakticiraš bez obzira na to što je danas moderno i u trendu, bilo da se radi o glazbi, odjeći, automobilima.
 9. Drugi te ponekad smatraju ekscentričnim zbog tvojih hobija, zanimanja i ukusa, što ti dodatno otežava da se uklopiš u stado.
 10. Zbog toga što si drukčiji, beskompromisan i neprilagodljiv, te imaš vlastite neuobičajene interese, lako postaješ meta kritike i ismijavanja. Stado ne voli kad ne želiš biti dio njega i uklopiti se, stoga te napadaju.
 11. Iako nisi konformist, ponekad se prilagodiš, odnosno glumiš da si se prilagodio u svrhu ostvarivanja vlastitog interesa. Pobornik si ideje da cilj opravdava sredstvo.

Više

Život u dvoje

Procjenjuje se da 40% do 50% brakova završi razvodom, stoga je uspostavljanje zdrave veze često lakše reći nego učiniti.

Život u dvoje

Postoji razlog zašto idete za onima za kojima idete.

Život u dvoje

Nije tajna da je su muškarci s dlakavim prsima muževniji i privlačniji brojnim ženama.

Seks

Povez za oči ima toliko potencijala za zadovoljstvo, od  senzualne do seks igre moći i kontrole.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.