Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Medena njega kože za zimu

Med sadrži preko 200 raznih sastojaka potrebnih za život ćelija ljudskog organizma.

Nakon 25 godina postojanja jednog od najprodavanijih NUXE proizvoda, Iznimno hranjivog i obnavljajućeg medenog balzama za usne, Laboratorij NUXE razvio je novu, još savršeniju formulu, ovog kultnog proizvoda.

Nuxe Medeni balzam za usne – jedan proizvod za cijelu obitelj

Njegova je formula obogaćena čuvenim prirodnim blagom, propolisom. Zahvaljujući propolisu, poznatom po hranjivim, umirujućim i obnavljajućim svojstvima, ovaj je balzam sada još jače oružje u borbi protiv suhih i ispucanih usana.

Uz ljekoviti propolis, nova formula ovog malog čuda za zaštitu i obnavljanje usana, pojačana je i s čak 25% više shea maslaca koji njeguje kožu čineći je mekšom. Dragocjena biljna ulja čileanske ruže, slatkog badema te uljni ekstrakt nevena, hrane, omekšavaju i regeneriraju ispucale usne, a med cvijeta bagrema umiruje i štiti hidrolipidni sloj kože.

Vitamin E djeluje aktioksidativno, protiv prijevremenog starenja kože, dok ekstrakt grejpa pruža osjećaj nevjerojatne ugode prilikom korištenja.

Djelotvornost ovog balzama dokazana je čak i u najhladnijim uvjetima u Kanadi, a o njegovom uspjehu govori i činjenica da se svake minute diljem svijeta proda po jedan primjerak!

Cijena Rêve de Miel® Iznimno hranjiv i obnavljajući medeni balzam za usne, 15 g  87,40 kn.

Zanimljivosti o medenim sastojcima

PROPOLIS pčele koriste kako bi obljepljivale svako strano tijelo koje se nađe u košnici, a da bi se štitile od neprijatnih mirisa i bakterija.

PROPOLIS  ima antibakteriološko, antivirusno, biostimulativno i lokalno – anestetičko djelovanje.

Pčelinji vosak (Cera alba) predstavlja 100% prirodni proizvod, koji proizvode mlade pčele u obliku tekućeg voska koji se u dodiru sa zrakom učvršćuje i formira školjkaste ljuske. Vosak stvaraju pčele nazvane Apis mellifera, koja su porijeklom iz Europe.

Pčelinji vosak  se koristi i za žvakanje u kombinaciji s medom, te pomaže pri upalama usne šupljine, oboljelog jednjaka i želuca, za čišćenje nosa i grla, za liječenje desni, astme, groznice.

Med sadrži preko 200 raznih sastojaka potrebnih za život ćelija ljudskog organizma. Za 1 kg meda pčela posjeti 5,6 milijuna cvjetova i pređe put od 40 000 km.

Med – najstariji nalazi meda datiraju prije više od 3000 godina – u Tutankamonovoj grobnici pronađena je teglica meda koji je bio – jestiv. Naime med je sam sebi konzervans, zbog svojih antibakterijskih karakteristika. 

Med je izuzetno bogat polifenolima i flavonoidima, spojevima koji su zapravo snažni antioksidansi. Oni štite stanice kože od oksidativnog stresa, glavnog uzročnika starenja kože. Med ima posebno dobro zaštitno djelovanje na kolagenska i elastinska vlakna, koja su iznimno  izložena djelovanju slobodnih radikala, čime se povećava čvrstoća i elastičnost kože. Zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju, med sprječava mnoga oštećenja stanica i njihovih dijelova, zbog čega koža zapravo ubrzano stari. Stoga je vrlo poželjan sastojak anti-age proizvoda i može znatno smanjiti pojavu dubokih bora.

[box style=”0″]

Nuxe Medeni balzam za usne čeka jednu od vas.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #ljepota
  2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil 
  3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno
  4. Tagirajte frendice
  5. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 11. siječnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Anka Erceg.

[/box]

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Za one koji se često bude noću, uzimanje žličice meda prije spavanja je dobra opcija za održavanje tijela opuštenim tijekom cijele noći.

Beauty report

Jedna kapljica ulja mikroalge u sebi spaja snagu 4 milijardi aktivnih stanica, te tako postaje ekstrakt, iznimno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Ljepota

Svijetljenje kose ljeti prirodan je proces, no jeste li znali da ga možete ubrzati i to prirodnim pripravcima.

Savjeti stručnjaka

Božić je mnogo više od darova i blještavih ukrasa, no svejedno – obitelji i prijateljima želimo izmamiti osmijeh na lice i pokloniti nešto posebno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.