Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

BOUDOIR: Daj ju pogle!

Njihov je dizajn i u najnovijoj kolekciji prilično amorfan, ne prati crte tijela već dopušta razigranost djevojčice, ali i dekoriranost otmjene i sofisticirane žene.

Nadahnute uistinu raskošnom florom i faunom, i svim tim malenim, čarobnim i gotovo skrivenim detaljima koji uvjerljivije govore o životu nego li itko od nas može dočarati pričom, uistinu jedinstvene sestre Boudoir i ove modne sezone redefiniraju svoj svijet u kojem nema mjesta pojednostavljenim formama. Njihov je dizajn i u najnovijoj kolekciji prilično amorfan, ne prati crte tijela već dopušta razigranost djevojčice, ali i dekoriranost otmjene i sofisticirane žene.

Drske, drugačije, potpuno predane svojoj viziji zabavne i bajkovite ženstvenosti s dozom retro romantike, Martina Čičko Karapetrić  i Morana Saračević od ideje do gotovog proizvoda sudjeluju u onome na što stavljaju svoju etiketu. Nova je kolekcija najbolji testament tome – nešto seriozniji, dark Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje se događaju s hladnim danima jeseni. Bogate i valovite teksture, kreacije s printom izazivaju pozornost na prvi pogled, kao i ušivena crta zabave, štosa i humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije koju je već moguće razgledati i, potpuno očekivano, zaljubiti se, u njihovom ateljeu i showroomu u zagrebačkoj Radićevoj ulici.

 

Fotografije potpisuje tandem Franjo Matković & Senja Vild, koncept/kolaž/styling  Boudoir, šminka Tena Bašić, frizure Katica Topčić Kevin Murphy Croatia, model Katja K. IM Studio model agency.

Ne propustite

Fashion report

Modna priča sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević započela je prije gotovo dvadeset godina upravo u Zagrebu.

Fashion report

Jeste li i vi ove blagdanske sezone Boudoir djevojka?

Fashion report

Kako bi odgovorile na teška pitanja, tamne misli i osjećaj nemoći koji vlada u industriji luksuza, dizajnerice modnog dvojca Boudoir – Martina Čičko Karapetrić...

Fashion report

Inspirirane tim promišljanjima nastala je kolekcija "Sisters" kroz koju sestre dizajnerice iz Kaftan studija propitujući svoje vlastite različitosti predstavljaju dva autentična vizualna izraza koji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.