Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
ma od 05. ožujka.

Događanja

‘Naprijed’, nova animacija Disney – Pixar radionice

Pridružite se braći vilenjacima u potrazi za čarolijom pretpremijerno 1. ožujka, a redovno u svim kinima od 05. ožujka.

Uskoro u kina stiže animacija ‘Naprijed’ (‘Onward’), neobična, ‘uvrnuta’ priča o magiji zvanoj obitelj. Radnja je smještena u predgrađu izmišljenog svijeta u kojem žive neobični plavi vilenjaci, trolovi i duhovi, a jednorozi kopaju po kantama za smeće kao rakuni.

Najnoviji Disneyev animirani film predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije kojom mogu vratiti obožavanog tatu. Film se bazira na premisi da je magija stvarna, ali je odavno zaboravljena i zamijenjena modernom tehnologijom.

Branka Cvitković

Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae – ovo je ujedno i duo koji nam je donio hit ‘Čudovišta iz ormara’. Kompleksnost i slojevitost priče odražava se i u animaciji – Pixar je film napunio beskrajno zabavnim likovima i okružio ih genijalno razrađenim krajolikom koji ostavlja bez daha.

Kao i svaki sjajan film iz Disneyjeve i Pixarove radionice, i ovaj je prepun emocija i humora uz fenomenalnu glumačku ekipu. Svoje su glasove likovima posudili: Tit Emanuel Medvešek, Jan Kerekeš, Bojana Gregorić Vejzović, Branka Cvitković, Ivica Zadro, Vinko Štefanac, Mirta Zečević, Mia Krajcar, Ana Marija Vrdoljak, Slavica Knežević-Torjanac, Zoran Pribičević i Šiško Horvat Majcan.

Slavica Knezević Torjanac

Uzbudljivu avanturu ‘Naprijed‘ u distribuciji Blitza pogledajte pretpremijerno već 1. ožujka te u redovnoj distribuciji u kinima od 05. ožujka. Ulaznice su u prodaji online: https://www.blitz-cinestar.hr/najave-filmova/naprijed-sink/6933/20200320/1 ili na blagajnama kina.

 

 

Ne propustite

Događanja

Najveći kinoprikazivač otvorit će napokon svoje dvorane nakon što je jučer Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz suradnju s Ministarstvom kulture i medija RH...

Video box 2

Protekle nedjelje zagrebački Kaptol Boutique Cinema bio je krcat brojnim poznatim roditeljima i njihovim mališanima koji nisu htjeli propustiti premijeru novog animiranog filma 'Naprijed'...

Video box 2

Smješten u predgrađu izmišljenog svijeta, Disneyev i Pixarov “Naprijed” predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu...

Kultura

Od komedija i trilera, do akcija i "crtanih"... u svakom slučaju, bit će ovo jedan zabavan mjesec

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.