Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Povratak u devedesete!

Ukoliko ste prelistali fotografije nedavnih streetstyle-ova, mogli ste primijetiti da je ulicama ponovno zavladala era statement tenisica.

Ukoliko ste prelistali fotografije nedavnih streetstyle-ova, mogli ste primijetiti da je ulicama ponovno zavladala era statement tenisica. Neke od najvećih stilskih zvijezda i fashionistica zaslužne su za stvaranje megatrenda takozvanih “dad sneakers”, koje su s osobnim pečatom izbacili skoro svi vodeći high-end brandovi. Ove sezone gotovo su svi trendovi omaž 90-ima, godinama kada su jednostavnost, komfor, ali i eklektičnost bili na prvim mjestima modnog trona.

Ovaj globalni trend, naravno s modernim redizajnom i estetskim dotjerivanjem, doživio je i neizbježan komad svake moderne djevojke 90tih – kultne „Skechersice“, koje još od tada slove kao savršen spoj udobnosti, funkcionalnosti i modernog izgleda. I dok su se nekada nosili elegantni i suptilni komadi, sada je svima jasno što se traži – komadi koje ćete odmah uočiti, veliki i ”glasni”. Tenisice za koje ste mislili da su ostale u 90ima, sada su neke od najpoželjnijih na tržištu. Među Skechers modelima, koji su stigli u ShoeBeDo dućane, prevladavaju neutralni tonovi, s pastelnim bojama te je fokus  gotovo izričito na modelu tj. formi tenisica, tako mnogi od modela imaju i prilično visoke đonove. Za one odvažne, tu su i kul modeli s jarkim bojama, idealnim „boostom“ za outfit koji je bez njih jednoličan. Skechers će vas osim izgledom odmah oduševiti i svojom udobnošću, pa će te se, čim ih obujete, osjećati kao da hodate po oblacima. Ovaj brand odavno je osvojio sportaše i rekreativce diljem svijeta, a sa svojim recentnim fashion komadima izdigao se u omiljenu marku brojnih blogerica, sa stalnim mjestom na ulicama streetstyle-a.

Zato, požurite u najbliži ShoeBeDo ili na samo klik udaljen web shop www.shoebedo.com, uparite svoje nove statement tenisice s nekim drugim od aktualnih komada na wish-listi svake djevojke koja drži do svog izgleda i mode, poput popularnih „mom jeans-a“ ili nano torbice i – zakoračite u život!

Ne propustite

Trendovi

Statement obuća ove zime dolazi u obliku bijelih čizama koje osvajaju svojim maštovitim dizajnom, a najbolji i najveći izbor modela možete pronaći na webshopu...

Trendovi

Senzacionalni modeli s potpisom adidasa, Replaya, Pume, Skechersa, Vansa, Lio Jo, Desiquala, Guessa i Pepe Jeansa stigli su na police i webshop ShoeBeDo dućana...

Trendovi

Da ova tri najpopularnija ljetna modela obuće ne ostavljaju prostor nijednom četvrtom modelu, dobro znaju neki od najpopularnijih brendova u ShoeBeDo dućanima.

Fashion report

Brendovi o kojima priča cijeli svijet i čije upečatljive komade nose sve vodeće fashionistice stigli su u ponudu ShoeBeDo dućana i na njihov webshop.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.