Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Donosimo top 5 aplikacija uz koje će ti vrijeme brže proći!

Dulji boravak kod kuće drugačije djeluje na svakog od nas. Neki su počistili svoje domove, neki se primili vježbanja, a neki i dalje traže svoj „ispušni ventil“.

Dulji boravak kod kuće drugačije djeluje na svakog od nas. Neki su počistili svoje domove, neki se primili vježbanja, a neki i dalje traže svoj „ispušni ventil“. Ako ste vi jedan od njih, isprobajte neku od zanimljivih aplikacija s kojima biste si mogli skratiti vrijeme te obogatiti svoje znanje i iskustvo.

ZaKI Book

Jeste li znali da Knjižnice grada Zagreba nude mogućnost posudbe e-knjige? Ako ste član, potrebno je samo zatražiti lozinku i uz aplikaciju ZaKi Book možete posuđivati i
čitati e-knjige. Ponuđene naslove možete pogledati ovdje!

Google Duo

Vrijeme uvijek brže prolazi u krugu obitelji i prijatelja. Isprobajte aplikaciju Google Duo kako biste ostali u kontaktu sa svojim najmilijima tijekom ovog razdoblja. Galaxy S20 pametni uređaji omogućuju poboljšani doživljaj video chata kroz ekskluzivno partnerstvo s Googleom i Google Duo videopozivima u HD kvaliteti. Google Duo kompatibilan je sa svim operacijskim sustavima. Koristeći široku leću na najnovijim uređajima iz Samsung Galaxy obitelji, korisnici u poziv mogu uključiti cijelu obitelj te razgovarati odjednom s 8 prijatelja u 1080p FHD-u.

Coursera

Proširite svoje znanje i baš sad riješite onaj certifikat koji ste oduvijek željeli imati. Coursera surađuje sa sveučilištima i drugim organizacijama, nudeći internetske tečajeve, specijalizacije i diplome iz različitih struka, kao što su inženjerstvo, machine learning, matematika, poslovanje, informatika, digitalni marketing, humanističke znanosti, medicina, biologija, društvene znanosti i mnoge druge.

Sworkit

Uz aplikacije za fitnes možete vježbati kod kuće, a najčešće vam niti ne treba druga posebna oprema osim udobne odjeće i tenisica. Jednostavno je i jeftinije nego plaćanje članarine u teretani. Sworkit je aplikacija za sve koji žele biti snažniji, mršaviji ili u boljoj formi. Nakon što odaberete svoj cilj i pustite aplikaciju da odredi vašu trenutnu razinu fitnesa, slijedi šestotjedni program vježbanja s tjednim ciljevima. Odlučite koliko vremena želite izdvojiti, a aplikacija prilagođava plan vašem rasporedu.

Dualingo

Možda je baš sad vrijeme da naučite onaj jezik koji ste oduvijek htjeli, a Dualingo je besplatna aplikacija koja će vam to i omogućiti. Tečajevi nude postepeno usvajanje riječi i rečenica, slušanjem i izgovaranjem riječi i drugim sličnim metodama. Osim što je besplatan, Duolingo ima i druge prednosti nad tečajem stranih jezika u nekoj školi. Sami biramo kada ćemo učiti, sami određujemo brzinu učenja.

Pazite na sebe i druge i zato #ostanidoma.

Ne propustite

Duh i tijelo

Aplikacije danas mogu pomoći u praćenju svega vezanog za fitness, počevši od dnevnog broja koraka pa sve do kvalitete zraka na otvorenom.

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Dizajn

Poklanjamo vam Prestigio MultiPhone PAP3540

Dizajn

Sony Ericsson predstavlja nove uređaje izrađene na ekološki prihvatljiviji način.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.