Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Financije

3 feng shui savjeta donose novac u vaš dom!

Nikada nemojte zaboraviti kako se feng shui ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na naš odnos prema životu.

Nikada nemojte zaboraviti kako se feng shui ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na naš odnos prema životu.

1. važnost boje

Koristite žive boje u dijelovima stana u kojima najčešće obavljate poslove koje imaju veze s financijama. Feng shui majstori uvijek naglase „područje novca“ bojama i to zelenom i ljubičastom.

Zeleno je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo.

2. urednost

Mnogi od nas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima, premalim novčanicima ili ih ostavljaju na raznim mjestima po kući. Kad zapostavljate novac, on će početi zapostavljati vas. Zato vodite računa da su vam svi računi i uplatnice lijepo složeni. Složite ih u lijepe koverte ili plastične futrole u živim bojama.

Držite ih na lijevoj strani pisaćeg stola, gdje je vaše mjesto novca u radnom prostoru.

3. novac je energija

Novac je vrsta energije, a važno je ne samo da je imamo već i da protiče kroz naš život. Ako nemate dovoljno novca da ga donirate, sigurno je da možete pokloniti drugima malo svog vremena ili pažnje.

Zapamtite, more se sastoji od tusuća kapi. Svake večeri provedite nekoliko minuta u zahvalnosti za ono što imate i razmišljanju o tome šta biste mogli dati drugima. Bogatstvo nije uvijek u tome da dobijemo ili imamo više, već da nađemo i pozitivnu stranu u onome što već imamo. Kako budete osjećali veću zahvalnost za ono što imate, tako će u vaš život dolaziti ne samo više novca nego i osjećaja zadovoljstva.

 

Pročitajte još

Moj dom

Ako želite da sreća uđe u vaš dom, onda ovih 5 stvari izbacite van!

Moj dom

Čak i ako se budete loše brinuli o svome sretnom bambusu, on će dugo poživjeti.

Seks

Atmosfera u vašoj spavaćoj sobi izravno utječe na ljubavni i seksualni život.

Obitelj

Manje trošite, više se volite!

Advertisement