Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Magical Book Lab
Magical Book Lab

Dizajn

3 savršena poklona koji osvajaju originalnošću

U potrazi ste za poklonom za osobu koja vam je posebna? Želite pokloniti nešto novo i drugačije.

U potrazi ste za poklonom za osobu koja vam je posebna? Želite pokloniti nešto novo i drugačije. Voljeli biste da to bude osobno, da odražava vas kao i osobu koju želite darivati i da ne završi na dnu neke ladice jer je možda lijepo, ali osim toga, i nema neku svrhu.

Otkrivamo vam tri originalna, prekrasno dizajnirana, a vrlo korisna poklona iz Magical Book Laba. Mogućnost njihove personalizacije čini ih vrlo inovativnima, a time ćete im dodati i notu osobnosti koju imaju samo najiskreniji pokloni.

Wedding planer

Za one pred kojima je dan vjenčanja, najveća je želja da to bude dan iz snova. Točno onakav kako su ga zamislili i da sve na taj dan prođe po planu. Kako u tome uspjeti? Dobra organizacija svakako je preduvjet. Idealan poklon koji će razveseliti svaku mladenku, a uz to i super originalna ideja za poklon ako ste kuma, prijateljica, mama ili sestra mladenke, je personalizirani Wedding planer.

Praktičnog je A5 formata i zato ga je lako uvijek imati pri ruci, a unutrašnjost ovog planera podijeljena je u kategorije koje mladence s lakoćom vode kroz proces organizacije vjenčanja. Korisnom ga podsjetnikom čine stranice bogate savjetima i idejama, check-listama i detaljno razrađenim organizacijskim kategorijama, kao i troškovnikom. Tu je i prostor za izradu liste gostiju i poklona, skice rasporeda sjedenja, te čak i dio predviđen za planiranje djevojačke večeri i bračnog putovanja. Sve ga to čini pravim pomoćnikom u organizaciji vjenčanja, a zbog elegantnih, baršunastih korica koje možete personalizirati tekstom i/ili ilustracijom po želji, iznenađenjem koje će mladence sigurno oduševiti.

Planer za vjenčanu kumu

No vrlo važna osoba na dan vjenčanja je i kuma. A prikladan dar za kumu često velika briga. Zašto ju ne biste iznenadili Planerom za vjenčanu kumu, osmišljenom kako bi joj olakšao i pomogao ispuniti sve ideje vezane za planiranje djevojačke večeri i vjenčanja. Kreativan, inspirativan i praktičan planer A5 formata ukrašen mekim baršunastim koricama koje možete personalizirati i tako ga učiniti osobnim i originalnim darom kojeg će svaka kuma pamtiti i cijeniti.

Personalizirana kuharica

A ako ste u nedoumici što pokloniti mami, baki, prijateljici, kolegici ili možda mužu koji već  ima sve, Personalizirana kuharica je jedinstveno rješenje. Poklon praktičnog dizajna i veličine koji će oduševiti sve koji vole kuhati, osim stranicama za ispisivanje recepata, pripremu budućih delicija olakšava korisnim savjetima i preciznim kuhinjskim mjerama te prostorom za upisivanje sastojaka, dodavanje fotografija, ocjena jela, bilješki i ideja za posluživanje. Kuharicu personalizacijom njenih korica možete kreirati baš po mjeri osobe koju želite darivati. Ili možda za sebe po svom guštu!

Posebni dar za posebne uspomene

Probajte pokloniti nešto novo. Usudite se biti drugačiji. Poklanjajte srcem kako bi poklon koji darujete ostavio trag u srcima onih koje volite. Jer ništa ne stvara bolji osjećaj od pronalaska savršenog poklona koji će izmamiti osmijeh na lice vaših najbližih.

Saznajte više o Magical Book Labu i čarobnim foto multimedijalnim knjigama i personaliziranim planerima koje će s velikim zadovoljstvom kreirati i oblikovati baš po vaš vašoj želji na web stranici www.magicbooklab.com ili društvenim mrežama Magical Book Laba (Facebook i Instagram).

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. Planer po želji (naravno personalizirane korice).

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 2. travnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Martina Završak

[/box]

Ne propustite

Zanimljivosti

Vintage Planer 2023. je planer za žensko srce i dušu i svaka žena će uživati ispunjavajući ga.

Dizajn

Ako kojim slučajem to još ne znate, proizvode Ulice snova možete personalizirati izborom boje i gravure.

Dizajn

U suradnji Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici i hrvatskog brenda Magical Book Lab, pokrenut je i taman pred blagdane realiziran, jedinstveni projekt „Radosnica“.

Zanimljivosti

Volimo pisati o originalnim poklon idejama pa ćemo vam predstavili Vintage planer i kalendar – originalan poklon za bolju organizaciju u nadolazećoj godini!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.