Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

3 znaka koja vam govore da voli drugu

Normalno je da se nakon nekog vremena u svakome od nas pojavi želja za nečim novim i drugačijim.

Normalno je da se nakon nekog vremena u svakome od nas pojavi želja za nečim novim i drugačijim. Određene veze ili brakovi znaju upasti u određenu monotoniju i ovdje se često pojavi potreba za nekom novom i uzbudljivijom osobom. I dok većini ovo bude samo želja u glavi, mnogi isto tako navedeno realiziraju.

Kako onog koji vam se mota po mislima ne možete baš staviti pod mikroskopom, odvesti ga na kojekakve pretrage koje će ukazati kuca li njegovo srce za vas ili pak neku drugu, evo nekoliko znakova koji govore da je vaš dragi ipak za vas više ne uzgaja srca u očima.

1. Stranac

U trenutku kad ste ga upoznali, bio je totalno sladak, obasipao vas je pažnjom, donosio cvijeće, smješkao se vašim forama i gledao vas duboko u oči. Ipak, nešto se promijenilo, vaša tajna veza se prekinula i sad ispred sebe imate stranca.

On je cijelo vrijeme zamišljen i dalek, a lijepi i mazan pogled u oči je prošlost. To je možda znak kako je on i više niste na istoj “tarifi” te da on svoje bonus bodove sad koristi za gugutanje nekoj drugoj.

2. Isprike, puste isprike

Više nema vremena da vas pričeka poslije posla, već odjednom mora na nogomet, kavu ili kojekakav dogovor. Poruku nije poslao jer je bio u gužvi, a nije nazvao jer je bio u još većoj gužvi. Takve isprike ili one tipa: “Ne mogu jer već imam planove“, a oni, kako iz konteksta zaključujete, ne uključuju vas – ukazuju na to da se u sve minute njegovog planera zvanog srce upisala neka druga.

3. U strahu je dug jezik

Ako je kriv, makar zgriješio mišlju ili pak već dijelom, vaš dragi će postati izrazito pričljiv kako bi sakrio svoja nedjela. Moguće je da vam počne detaljno opisivati svoj dan ili će biti izrazito drag. Ipak, pojedinci koji strahuju od toga da će biti otkriveni, često svoju trenutnu dragu optužuju za kojekakve greške, kako bi u svojim očima pronašli opravdanje za laži i obmane.
 

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Život u dvoje

Ova aplikacija namijenjena je svima koji žive katoličku vjeru, nemaju sklopljen sakrament ženidbe, te žele hodanje sa svrhom koje vodi u sakrament braka.

Suncokreti na oblacima

Često sam plivala kroz život uzvodno što je samo po sebi bilo vrlo teško, mučno, naporno i iscrpljujuće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.