Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

30. izdanje Bipa FASHION.HR-a – slavlje koje će se pamtiti

Tjedan mode Bipa FASHION.HR svoje će 30. jubilarno izdanje obilježiti prvim velikim modnim događajem ovog ljeta u posebnom garden izdanju koje će se održati od 2. do 4. srpnja.

Tjedan mode Bipa FASHION.HR svoje će 30. jubilarno izdanje obilježiti prvim velikim modnim događajem ovog ljeta u posebnom garden izdanju koje će se održati od 2. do 4. srpnja. Prekrasni Park skulptura zagrebačke Gliptoteke bit će pozornica na kojoj će poznati modni dizajneri predstaviti svoje nove kolekcije, a među njima su Robert Sever, Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Arileo i Les Emaux. Dugo očekivano 30. izdanje Bipa FASHION.HR-a na ovoj će idiličnoj lokaciji okupiti brojne ljubitelje mode povodom proslave kreativnosti i snage modne platforme koja već dva desetljeća predstavlja najjača dizajnerska imena.

Ovim povodom Bipa FASHION.HR predstavlja i posebno limitirano izdanje bočice vode Jana koja je ujedinila kreativne snage dva poznata branda. Jana, koja svojom kampanjom i porukama inspirira i potiče na pozitivne promjene, nezaobilazan je partner modnoj platformi koja također promiče kreativne i motivirajuće snage. Tjedan mode proteklih 30 sezona najavljivale su artističke modne kampanje za koje su zaslužni najpoznatiji modni fotografi u Hrvatskoj. Dizajn ove limitirane etikete nastao je upravo iz fragmenata proteklih kampanja koje su obilježile jednu modnu epohu. Dijelovi modnih fotografija stvorili su novi identitet koji šalje snažnu poruku jedinstvenosti i autentičnosti. FASHION.HR kao platforma od prvog dana okuplja modne profesionalce koji su ovom prigodom poslali jedinstvene inspirativne poruke za 30. slavljeničko izdanje tjedna mode. Tako su dizajner Robert Sever, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, manekenka Lucija Beden te Vinko Filipić, direktor FASHION.HR-a podijelili svoje priče i emocije koje ih vežu uz najveću modnu manifestaciju u regiji. Ove sezone program tjedna mode ponudit će i odgovore na aktualna pitanja i teme koje se nameću u posljednje vrijeme u sklopu programa FHR TALKS. Jedan će dan biti rezerviran za panel diskusije na kojima će najeminentnija imena modne scene govoriti o aktualnim temama i novim izazovima modne industrije.

Od početka do danas, ova je modna platforma progresivnim idejama i kreativnim pristupom pratila vodeće svjetske trendove, a često ih u domaćim okvirima i stvarala, kreirajući hrvatsku modnu scenu i promičući modni dizajn kao poslovnu i kreativnu snagu društva. I danas, u izazovnim vremenima, kreativnost pronalazi najmaštovitije načine za svoj izričaj. Proslava 30. sezone Bipa FASHION.HR-a bit će modni događaj koji će se pamtiti.

Ne propustite

Fashion report

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda.

S modne piste

Doajenka hrvatske modne scene, Branka Donassy, ove godine obilježava 35 godina od svoje prve revije.

Fashion report

Ovom će revijom Robert Sever u subotu 21. ožujka zatvoriti jubilarni 30. Bipa FASHION.HR.

S modne piste

Savršeno promišljeni krojevi, vrhunski izrađene tkanine i beskompromisna elegancija sinonimi su za modnu kuću Varteks, a maestralna izvedba očekuje se i na modnoj reviji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.