Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

4 najstrastvenija znaka zodijaka

Zanima vas koji su to najstrastveniji znakovi zodijaka?

Tražite nekoga tko bi začinio vaš ljubavni život? Zanima vas koji su to najstrastveniji znakovi zodijaka?

Ljubav je važan dio svake veze. To je vjerojatno najjača, najintimnija veza između dvoje ljudi. Iako se možda drugi ne bi složili, već bi rekli kako strast dolazi iz uma i da je um taj koji vrši najsnažniji utjecaj u našim ljubavnim životima, piše The earth child.

Bez obzira kakvo je vaše mišljenje, pogledajte top 4 najstrastvenija znaka zodijaka.

1. Škorpion

Škorpion je zasigurno najprivlačniji i najstrastveniji znak zodijaka. Ovaj tajnoviti znak otkriva svoje  tajne samo svojim najbližima i najdražima. Ali, kada zapalite vatru strasti u Škorpionu, budite sigurni da možete izdržati toliku toplinu!

Zbog sve te topline, mislit ćete da je Škorpion vatreni znak, ali on je zapravo vodeni znak. A to zapravo i ne iznenađuje, jer sa Škorpionom, morat ćete ili potonuti ili plivati.

2. Ribe

Ribe su zaista najstidljivije u zodijaku. Žele znati da su voljene, obožavane i željene. Sanjat ćeo ljubavi umjesto da vam je pokažu tijekom dana.

Ribe su strastvene u svojim osjećajima i kroz usmjeravanje svoje strasti u stvaralaštvo, u stanju su izraziti svoje osjećaje na opipljiv način. Većina Riba voli duboko, ali mnogi od njih nisu sasvim uvjereni da su vrijedni ljubavi.

3. Lav

Da, naravno da su središte svemira, ali oni i ne shvaćaju kako to nije uvijek fer. Lavovi su strastveni u njihovim odnosima i s njihovim idejama. Moraju imati sve najbolje, čak i njegov partner – vi, mora biti najbolji. Oni će zaokrenuti vaš svijet kako bi se osjećali važno, samo da bi bili s njima.

Vole sa strašću i entuzijazmom, ostavljajući vas u stalnoj potrebi i žudnji za većom dozom toga. Topli su i vjerni, ali mogu postati dominantni i zahtjevni kada je riječ o njihovim potrebama. Ako volite Lava, to vas stavlja u pokoran položaj u svakom trenutku. Većina Lavova su također i veliki avanturisti.

Ako Lava želite dugoročno zadržati, omogućite mu da preuzme vodstvo i obećavamo da nećete biti razočarani.

4. Vaga

Diplomatski znak strasti – Vage su lijepa stvorenja koja vole ravnotežu. Oni vole davati, ali zbog svoje diplomatske naravi očekuju reciprocitet. Vage su strastvene u ljubavi, ali ne na zahtjevan ili agresivan način.

Izvor: atma.hr

Ne propustite

Horoskop

Jeste li se ikad zapitali što nas astrologija može naučiti o našim idealnim srodnim dušama?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Jarac.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Rak.

Horoskop

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost “pod stare dane”.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.