Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

4 praktična savjeta za zdravlje vaših noktiju

Dovoljna su vam ova 4 jednostavna i praktična savjeta.

Upravo sada, u hladnim zimskim danima, potrebno je na prirodan način zaštititi zdravlje noktiju i pokrenuti njihov oporavak. To možete učiniti uz ova 4 jednostavna i praktična savjeta koje smo pronašli na Alternativazavas.com.

Hidratizirajte tijelo i nokte

Da bi vaši nokti ostali jaki i zdravi bitno je da vaš organizam redovito bude hidratiziran. To podrazumijeva i kožu u području oko noktiju. Prirodnim hidratacijskim kremama spriječit ćete da se nokti isuše i postanu krhki.

Izbjegavajte invazivne tretmane

Ostavite vašim noktima dovoljno prostora da se oporave od hladnoće. To ćete učiniti tako da barem neko vrijeme ne koristite lak za nokte ili tretmane koji invazivno djeluju na njih.

Korištenje lakova za nokte može uzrokovati sušenje te promjenu boje noktiju. Umjetni nokti također slabe vaše prave nokte i trebali biste ih izbjegavati u svim prilikama.

Konzumirajte proteine

Od neprocjenjive koristi za zdravlje noktiju mogu biti namirnice koje su već dokazani saveznici zdravlja. Konzumirajte namirnice koje sadrže proteine – poput leće, graha i zobi.

Nosite rukavice

Nošenje rukavica zimi čuva ruke od hladnoće, ali i štiti nokte od isušivanja. Kada obavljate kućanske poslove, tada su zaštitne rukavice od velike pomoći. One štite vaše ruke i nokte od lošeg utjecaja sredstava za čišćenje i u njima prisutnih opasnih kemikalija.

Više

Darivanje

Ljekovita i kozmetička svojstva Althea officinalis pretočena u čarobnu liniju L'Erbolario Altea.

Savjeti stručnjaka

Madeži su dobroćudne promjene na koži, a mogu biti u boji kože, smeđi, pigmentirani, plavi, u razini kože ili iznad, na peteljci, s ili...

Savjeti i preporuke

Med Contour Multipower je prava alternativna liposukcija.

Zanimljivosti

Izbor za Kraljicu Zagreba 2022. godine, održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a djevojke se jedva čekaju predstaviti publici i stručnom žiriju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.