Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
pixabay.com

Odnosi

5 izjava zbog kojih ljubav traje…

Donosimo vam 5 izjava kojima ćete, možda, postići bolji efekt.

Nema ništa loše u tome priznati nekome i izreći mu, te slatke riječi, „Volim te“. Ako je vjerovati bračnoj savjetnici Lesli Doares, autorici knjige Blueprint for a Lasting Marriage koja kaže da riječi „volim te” nemaju isto značenje kod oba partnera. Gugutanje i šaputanje nekih drugih riječi pokazat će kako znate i cijeniti ono što vaš partner radi.

Donosimo vam 5 izjava kojima ćete, možda, postići bolji efekt.

Hvala

Prema psihoterapeutkinji Toni Coleman, zahvalnost je nešto što svi trebamo i tražimo od naših partnera. Govoreći hvala pokazujemo da smo prepoznali i da smo svjesni doprinosa i vrijednost naših supružnika, partnera.

Cijenim to što radiš za nas

Način na koji dajemo do znanja partneru koliko cijenimo sve njegove pokušaje, sva nastojanja u našim životima i pokazuje, zaista, temelje sretne veze. To je snaga koja nas drži skupa kroz teška vremena, a pomaže nam da ostanemo jaki i kao i pojedinci i kao partneri. Učvršćuje vezu i dovodi do još veće želje za bliskošću i intimnošću.

Uz tebe sam

Svatko treba malo potpore, naročito u ovim teškim, a kod nas i kriznim vremenima. Kada partneri nešto „zeznu“, umirenje i saznanje da se vaši osjećaji nisu promijenili može ih samo pogurati naprijed. Svakome treba ljubav i podrška, nemojte to nikada zaboraviti.

Savršen si takav kakav jesi

U bračnim zavjetima ste ponudili partneru vječnu ljubav, do kraja života, u svim situacijama. Zar ne? Ponudili ste svoju bezuvjetnu ljubav. Bez bezuvjetne ljubavi, mi smo samo partner koji će kad tad zaribati gledajući negativno na drugoga i gubeći poštovanje prema njemu. Nemoguće je nekoga promijeniti. Možda čak i krenemo tražiti druge koji nam mogu ponuditi „više“.

Važni su mi tvoji osjećaji

Ne moramo se uvijek slagati oko svega, ali važno je doista čuti mišljenje drugoga.  Ne klimati glavom i tjerati po svome, nego doista čuti. To je važan korak u pronalaženju kompromisa i put prema takozvanoj win-win situaciji.

Više

Darivanje

Otkrijte pravi problem i uz pomoć konkretnih primjera i savjeta ga ne samo riješite, već sami sa sobom, svojim partnerom i voljenima ostvarite cjelovit...

Seks i osjećaji

Ultimatumi u odnosima su uvijek rizični, ali ne moraju biti loša stvar.

Duh i tijelo

Predodžba o tome da vas netko zaskoči u mraku i siluje u grmu dobila je nove dimenzije, a silovanje se može dogoditi bez upotrebe...

Horoskop

Kolovoz donosi sjajne šanse za upoznavanje novih, zanimljivih ljudi, a planeti obećavaju da će 5 znakova imati životnu priliku da upoznaju svoju ljubav za...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.