Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

5 ključnih stilova sunčanih naočala

Pronalaženje udobnih i kvalitetnih sunčanih naočala prečesto je vrlo zahtjevno, ali dobra je vijest kako postoji veliki broj brendova koji će olakšati vašu potragu.

Pronalaženje udobnih i kvalitetnih sunčanih naočala prečesto je vrlo zahtjevno, ali dobra je vijest kako postoji veliki broj brendova koji će olakšati vašu potragu.

Ako tražite sunčane naočale koje će vam ponuditi optimalnu i ne pretjeranu dramu na licu, ili ste više zaljubljenik u klasične i kultne modele, idealno je vrijeme da krenete razmišljati o nekim novim nijansama.

Skoro će proljeće, a klima je u posljednje vrijeme karakteristično nepredvidljiva. Nemojte zaboraviti da smo sretnici djelovanja još uvijek zimskog sunca. Imate savršen izgovor za novo ulaganje u par novih sunčanih naočala, jer kako najavljuju prognostičari, ljeto će biti dugo i toplo.

Potražite svojeg favorita među 5 ključnih stilova modnih marki talijanske kuće De Rigo (Police – Furla – Carolina Herrera i Fila) za savršen pogled okupan suncem!

“Always Fashion”

Ako do sada niste odustali od svog omiljenog avijator modela, uistinu imate sreće. Što se tiče ovih modela ne možete pogriješiti s bezvremenskom verzijom najnovijih modela iz kolekcije Police and Police & Lewis Hamilton.

Police&Lewis Hamilton – 1.420,00 kn

Police – 895,00 kn

 

“New Matrix”

Kao i prije, film iz 90-ih i dalje ostaje relevantna inspiracija za mnoge dizajnere. Da je Matrix prilagođen za 2021. godinu, svjedoče nove i nešto veće siluete izražajnijih i oštrijih kutova i boja.

Takve bi modele poželjela svaka matrix djevojka.

Fila – 970,00 kn

Carolina Herrera – 1.270,00 kn

 

“Futuristic Shield Shades”

Zašto stvari ne biste promijenili s nekoliko izvanrednih i neobičnih modela? Iako su modne piste bile prepune takvih stilova koji zagovaraju blistavu budućnost,

Možda ih je nezgodno nositi u stvarnom životu, ali ćete izgledati kao putnik s punim radnim vremenom. Modeli samo za najhrabrije!

Police – 1.120,00 kn

Furla – 1.345,00 kn

 

“Retro Cat-Eye”

Na ljepoticama zlatnog doba poput Grace Kelly, Audrey Hepburn i Elizabeth Taylor okviri mačjeg oka bili su klasični koliko god su mogli biti, ali 2021. godine upravo su nepokolebljivi izbor vaše nove sunčane kolekcije.

Obožavaju ih ljepotice poput Belle i Gigi Hadid.

Furla 1.270,00 kn

Police 1.045,00 kn

“Fresh Granny”

 

Mini okviri posljednjih sezona sve više ustupaju mjesto oversize modelima. Topli tonovi, slojeviti jednobojni ili višebojni acetatni tonovi – s uzorkom kornjače ili tigra – takvi retro oblici detalji su koje morate imati kada razmišljate o svojoj baki.

Carolina Herrera – 2.020,00 kn

Police 1.270,00 kn

Modeli su dostupni u maloprodajnoj mreži optika Livision i Anda.

 

Više

Fashion report

S obzirom na veliki izbor modela teško ćete se odlučiti samo za jedan par jer je ovosezonska kolekcija zaista fantastična.

Fashion report

Nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez - sunčanih naočala.

Fashion report

Police, Furla, Yalea, Fila i Philippe Plein - njihova pomno promišljena kolekcija izrađena je s ljubavlju i pažnjom kako bi vam ponudila sunčane naočale...

Fashion report

Svi modeli jamče njihovu osnovnu svrhu: udobnost, zaštitu i trajnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.