Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

5 načina kako vratiti strast u vezu

Sve je ustajalo. Dižete se rano, doručkujete, idete na posao, vraćate se, gledate televiziju, tuširate se, idete u spavati.

Sve je ustajalo. Dižete se rano, doručkujete, idete na posao, vraćate se, gledate televiziju, tuširate se, idete u spavati.

Za vrijeme prvih mjeseci veze ili braka, osjećaji ljubavi su svugdje, jer su muške i ženske potrebe zadovoljene. Dječački polet i nedostatak djece omogućuju jednostavno održavanje fizičke razine intimnosti i bliskosti.

Ako je strast mjerilo ljubavi, kad nestane primarni polet strasti u ljudima se javlja osjećaj sumnje da je ljubav nestala. Što ste duže s vašim partnerom to postaje sve teže održavati početnu razinu strasti. Djeca, karijere i odgovornosti smanjuju mogućnost buđenja početnih iskrica s početka veze.

Takav način života je ubojica strasti, seks također postaje jednoličan i ozbiljno prijeti završetku veze.

Evo nekoliko načina kako vratiti strast i spasiti vezu:

Rano buđenje

Ako ste vi i vaš dragi, ljudi od jutarnjeg seksa probudite se ranije. Samo dvadesetak minuta je dovoljno za brzi seks kojim ćete unijeti dinamiku u vezu i život. Nekoliko minuta sna manje neće utjecati na vaš umor, ali će zato pozitivno djelovati na vaš odnos s partnerom.

Seks u autu

Mislite da je seks u autu rezerviran za tinejdžere? E pa varate se. Iako se imate gdje seksati, a ne kao prije kada ste se hvatali u skrivenim kutevima, ponekad je dobro seksati se na mjestu i u trenutku kad mislite da to nije primjereno. Noć je, gužva na cesti. Stanite sa strane, uhvatite dragog i pazite da vas netko ne vidi.

Hodajte goli

Iako sebi niste savršeni, njemu jeste. On ne vidi vaše bore, strije, celulit i slične ‘napasti’ koje vam prve upadnu u oko. Ako živite sami, češće hodajte goli jer to će definitivno rezultirati seksom. Samo dalje od prozora i znatiželjnih susjeda.

Nepredviđenost

Malo izađite iz svoje svakodnevice. Ne morate sad vrištati kako želite seks, iako ni to nije loše, već ‘peckajte’ dragog i navedite ga na maženje. Lupite ga po stražnjici, namignite mu, obucite se zavodljivo, ali opušteno. Krećite se lagano i gledajte ga dugo i duboko. Zaskočit će vas.

Razgovor

Ako ništa ne upali te vi i partner i dalje spavate na odvojenim stranama kreveta, pokušajte razgovorom. Iako to nije najlakše na svijetu te staviti upitnik na ‘seks’ može izazvati lošije posljedice, možda je to jedino rješenje. Kod nekih parova razgovor o seksu je rezultirao uspješnim povratkom strasti. Možda ste i vi jedan od tih, zato se opustite te popričajte o svojoj intimi.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: 5 načina kako vratiti strast u vezu - DvijeIpoŽene

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Maštanje može biti itekako zabavno, a najbolja stvar je to što ništa nije zabranjeno i baš sve je moguće.

Horoskop

Ako vas zanima što astrologija kaže o tome kako vaša osobnost utječe na vašu omiljenu seks pozu, čitajte dalje.

Seks

Prema definiciji, fetiš je oblik seksualne želje u kojoj je seksualno zadovoljenje u velikoj mjeri povezano s određenim specifičnim i konkretnim objektom, komadom odjeće,...

Život u dvoje

Procjenjuje se da 40% do 50% brakova završi razvodom, stoga je uspostavljanje zdrave veze često lakše reći nego učiniti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.