Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

5 načina kako vratiti strast u vezu

Nikad nije kasno.

Sve je ustajalo. Dižete se rano, doručkujete, idete na posao, vraćate se, gledate televiziju, tuširate se, idete u spavati. Takav način života je ubojica strasti, seks također postaje jednoličan i ozbiljno prijeti završetku veze.

Evo nekoliko načina kako vratiti strast i spasiti vezu.

1. Rano buđenje


Ako ste vi i vaš dragi, ljudi od jutarnjeg seksa probudite se ranije. Samo dvadesetak minuta je dovoljno za brzi seks kojim ćete unijeti dinamiku u vezu i život. Nekoliko minuta sna manje neće utjecati na vaš umor, ali će zato pozitivno djelovati na vaš odnos s partnerom.

2. Seks u autu

Mislite da je seks u autu rezerviran za tinejdžere? E pa varate se. Iako se imate gdje seksati, a ne kao prije kada ste se hvatali u skrivenim kutevima, ponekad je dobro seksati se na mjestu i u trenutku kad mislite da to nije primjereno. Noć je, gužva na cesti. Stanite sa strane, uhvatite dragog i pazite da vas netko ne vidi.

3. Hodajte gola

Iako sebi niste savršeni, njemu jeste. On ne vidi vaše bore, strije, celulit i slične 'napasti' koje vam prve upadnu u oko. Ako živite sami, češće hodajte goli jer to će definitivno rezultirati seksom. Samo dalje od prozora i znatiželjnih susjeda.

4. Nepredviđenost

Malo izađite iz svoje svakodnevice. Ne morate sad vrištati kako želite seks, iako ni to nije loše, već 'peckajte' dragog i navedite ga na maženje. Lupite ga po stražnjici, namignite mu, obucite se zavodljivo, ali opušteno. Krećite se lagano i gledajte ga dugo i duboko. Zaskočit će vas.

5. Razgovor


Ako ništa ne upali te vi i partner i dalje spavate na odvojenim stranama kreveta, pokušajte razgovorom. Iako to nije najlakše na svijetu te staviti upitnik na 'seks' može izazvati lošije posljedice, možda je to jedino rješenje. Kod nekih parova razgovor o seksu je rezultirao uspješnim povratkom strasti. Možda ste i vi jedan od tih, zato se opustite te popričajte o svojoj intimi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Drama Queen

Pronašla sam neku priču o ženama koje su poput vuka samotnjaka. One su zaštitnice, neovisne, pomalo teške na riječima, tvrdoglave i previše misle...

Zanimljivosti

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Seks i osjećaji

Netko će se pohvaliti i pretjerati u brojanju pričajući lude lovačke priče, dok će drugi umanjiti “štetu” i skriti se iza nekog jednoznamenkastog broja.

Beauty report

Tenu daje svježi izgled i zaglađuje kožu, a najbitnije – vlaga se dugoročno pohranjuje u dubini kože.

Advertisement