5 savjeta za dobar selfie

selfie

Možda niste dobar kuhar, ali ćete svakako znati napraviti nešto jestivo. Tako je i s autoportretima ili selfijima napravljenim putem omiljenih igračkica – smartphonea!

Kako biste napravili pravo, malo umjetničko djelo, Tele2 vam je pripremio par savjeta.

Savjet broj 1

Umjesto da se naštimavate, ulovite emociju, pravu emociju pa iako se radilo o najdubljoj tuzi, umoru, odsustvu šminke i promišljenog outfita. Umjetna, namještena lica i prenapučena usta – nula bodova.

Savjet broj 2

Pronađi konkretnu temu. To selfiju daje priču, a to rijetko nalazimo. Takav način razmišljanja može dovesti do pravog foto koncepta, a to je velik korak dalje.

Savjet broj 3

Igra, zaigranost, humor na selfijima… Tako rijetko, a tako poželjno. Što fali dobroj grimasi u pravo vrijeme, pravom kontekstu, snimljenoj na dobar način?

Savjet broj 4

Većina selfija snimljena je na isti način. Igrajte se onim što vam je dano – prostor, interijer, eksterijer. Osjetite prostor, pogledajte ga. Uklopite se u njega.

Savjet broj 5

Selekcija! Ne mora svih 555 snimaka snimljenih taj dan završiti na Fejsu, odaberite stvarno 2 ili 3 najbolja i to je to.

U Tele2 webshopu pronašli smo pravu poslasticu za sve ljubitelje selfija. Po cijeni od 209,00 kn mjesečno uz tarifu RASPALI i opciju BEZBROJ GB ljubitelji selfija moći će kupiti smartphone HUAWEI P9 lite s IPS LCD zaslonom u boji veličine 5,2″ s full HD rezolucijom od 1080 x 1920 piksela, 13 MP digitalnim fotoaparatom s AF, LED bljeskalicom te 8 MP selfie kamerom. Ponuda je aktivna u razdoblju od 20.7. – 6.8.2017., i dostupna je samo u Tele2 webshopu.

Tele2 je ujedno i jedini teleoperater u Hrvatskoj koji u tarifi BEZBROJ GB omogućuje neograničen internet na mobilnim uređajima.