Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

5 savjeta za odabir savršene vjenčanice

Savršene vjenčanice su one u kojima se osjećate ugodno, nesputano, te na koncu, lijepo..

Proces odabira savršene vjenčanice počinje mjesecima prije samog datuma velikog dana. Zna to biti dugotrajan i iscrpljujući posao na koji se zaboravi istog trenutka kada ugledamo vjenčanu haljinu iz snova. Uz sve ostale elemente koji vjenčanje čine nezaboravnim i prekrasnim, budućim mladenkama je potraga za vjenčanicom iz snova možda je najvažniji zadatak u cijelom procesu.

2

Kako bi potraga za vjenčanicom bila što ugodnija i uspješnija, dizajner Ivan Alduk uz predstavljanje novog lookbooka donosi i pet korisnih savjeta koje bi trebala znati svaka buduća mladenka.

3

  1. Informirajte se – pošaljite mail ili poruku na Facebook page dizajnerima Raspitajte se za cijene i rokove izrade. Mnoge mladenke od dizajnera očekuju napuhane cijene, a najčešće su pristupačnije nego što očekujete.
  2. U proces potrage vjenčanice krenite najranije šest mjeseci prije datuma samog vjenčanja. To je sasvim dovoljno da isprobate različite modele, pronađete savršenu i da se ona na vrijeme izradi za vas.
  3. Kada krenete s isprobavanjem vjenčanica, u potragu povedite jednu do dvije najbliže osobe. Razmišljajte da oni koje vodite u svojoj pratnji trebaju olakšati proces odabira i biti u mogućnosti staviti vas i vaš modni ukus na prvo mjesto.
  4. U samom showroomu, nemojte si dati nemogući zadatak da morate probati apsolutno sve modele vjenčanica. To će također unijeti samo zbunjenost i otežati proces odabira. Iznesite svoje želje, isprobajte ono što ste zamislile, ali i nešto što vam dizajner toplo preporuči na licu mjesta. Možda je baš ta, koju niste ni pogledale, vaša buduća vjenčanica.
  5. Ne zamarajte se trendovima – vjenčana haljina u kojoj ćete se osjećati ugodno, nesputano i lijepo, a kasnije i odlično izgledati na fotografijama pravi je odabir. Krute podstave, kolutove, sjajne tkanine koje šire te nisko rezane korzete s kičastim, plastičnim kristalićima zaobiđite u širokom luku.

4

Više

Duh i tijelo

Moguće je poboljšati samopoštovanje ako to učinimo na pravi način.

S modne piste

Moderna vremena omogućila su nam pregršt izbora uz koje možemo istaknuti ono najbolje na nama, ali i pronaći favorita po mjeri. Salon koji se...

Zanimljivosti

Prije nego što si takvim ponašanjem zaista ozbiljno ugrozite zdravlje, donosimo vam nekoliko stručnih savjeta koji dokazano uklanjaju brigu.

Duh i tijelo

Mudri savjeti iz ženske perspektive.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.