Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

5 stvari koje nikada ne smijete raditi prije seksa

Danas donosimo pet stvari koje liječnici i stručnjaci ističu kako trebate izbjegavati netom prije seksa.

Svaka osoba prije seksa ima neke stvari koje izbjegava raditi jer joj mogu pokvariti savršenu noć s partnerom. Svakom paše drugačija hrana, piće, možda odlučite manje raditi taj dan jer ćete se dugo zadržati u spavaćoj sobi ili možda odete na masažu kako bi mogli još opušteniji cijeli vikend provesti s parterom.

No, usprkos našim individualnim navikama, istraživanja su pokazala kako ipak postoji nekolicina stvari koje na svaku osobu skoro jednako utječu. Stoga vam danas donosimo pet stvari koje liječnici i stručnjaci ističu kako trebate izbjegavati netom prije seksa.

1. Uzimati antihistamin.

Antihistamin djeluje tako što isušuje nosne membrane kako bi vam olakšalo disanje. Ono što možda niste znali je da se tako isušuju i ostali dijelovi tijela, pogotovo vagina. Ma koliko god bili spremni za akciju vaša vagina će možda reći ne.

2. Jesti začinjenu hranu.

Hrana utječe na miris i okus vagine, kao i što utječe na okus sperme. Začinjena hrana dovodi do napuhanosti i plinova koji jednostavno ne prestaju. Još jedna gora stvar od toga je što začini od hrane ostaju na vašim rukama i usnama te ih tako prenosite na spolne organe što dovodi do peckanja i neugode.

pixabay.com

pixabay.com

3. Piti previše.

Naravno, koja čašica će vas dovesti u pravo raspoloženje, ali pretjerate li s alkoholom možete se pozdraviti s dobrim seksom. Istraživanja su pokazala kako je i muškarcima i ženama pod utjecajem alkohola puno teže postići orgazam.

4. Rješavati se viška dlačica na tijelu.

Djevojke, napokon je vrijeme da naučite kako je najbolje riješiti se dlačica dan prije velike noći kako bi omogućili koži da se oporavi. Brijanje uništava gornji sloj kože i čini područje još više osjetljivim. Također, može iritirati kožu te stvoriti male crvenkaste kvržice, slične prištićima te vam ostavlja kožu još više izloženu infekcijama.

5. Koristiti čokoladu kao lubrikant.

Ne samo čokoladu, već sve s puno šećera. U trenutku se čini zanimljivom idejom te kao predigra je zaista zabavno, ali ne koristite ništa slatko kao lubrikant jer uzrokuje velike infekcije!

Više

Seks

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka - igračke upravljane aplikacijom.

Seks

Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom.

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Horoskop

Planeti u vašoj natalnoj karti mogu vam pomoći da shvatite tko će vas privlačiti i potaknuti vašu ljubav i strast.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.